Flyselskap Rutenytt

British Airways åpner flere ruter etter rødliste reduksjoner

rødliste reduksjoner
British Airways Boeing 787-9 lander på London Heathrow. Foto: British Airways.

Etter den gledelige nyheten om at et betydelig antall land er fjernet fra den britiske regjeringens rødliste, gjenopptar British Airways ruter og øker frekvensene til en rekke destinasjoner.

British Airways kommer til å øke frekvensene til den populære vintersol destinasjonen Sør-Afrika. Det starter med daglige ruter til Johannesburg forventet fra midten av desember. Flyselskapet vil også restarte rutene  til Cape Town og tilbyr tre flyvninger i uken i november.  Fra desember satser flyselskapet på to daglige avganger.

rødliste reduksjoner
British Airways flyr daglig til Cancun, Mexico. Foto: British Airways

Selskapets rute til Mexico by vil også øke til fem ukentlige frekvenser fra 6. november, og Cancun -flyvninger vil fortsette fra 22. oktober og operere daglig.

Andre aktuelle ruter til populære sør -amerikanske destinasjoner Sao Paulo og Buenos Aires komme tilbake i tide til jul.

Det føles endelig som om vi ser lys i enden av en veldig lang tunnel. Storbritannia vil tjene på denne betydelige reduksjonen i rødlisteland. Nå er det på tide å rette oppmerksomheten mot å utrydde tester for full vaksinerte. Å å sikre at British Airways mister sin posisjon på den globale scenen.

Sean Doyle, styreleder og administrerende direktør i British Airways.

Rødliste reduksjoner – gir flere flyvninger

“Når vi har en fast dato for gjenåpning av USAs grenser i november, ser vi frem til å koble sammen de to landene våre igjen, gjenreise transatlantiske virksomheter og gjenforene familier som har vært separert den beste delen av to år. Vi er klare, og vi gleder oss til å operere de første flyvningene våre og ønsker våre kunder velkommen tilbake. ”

Nyheten om frekvensøkninger og tillegg til flyplanen, følger en kunngjøring fra British Airways i går som planlegger å ta i bruk Airbus A380 for første gang siden mars 2020. Til tross for at ingen fast dato fra regjeringen om amerikanske grenser åpnes igjen. Planlegger flyselskapet å øke flyvningene til USA fra begynnelsen av november og vil til og med bringe tilbake sin høyt elskede A380 for å drive noen av disse tjenestene.

%d bloggere liker dette: