Flyselskap

Flyr lanserer verdens beste ungdomsbillett ?

beste ungdomsbillett
Foto: Privat.

Flyr lanserer i dag ungdomsbilletten Flyr UNG. Det har vært rekordmange bookinger og stor interesse for Flyr UNG-billetten fra produktet ble gjort tilgjengelig på nettsiden. Forrige uke lanserte Flyr samarbeidet med VIPPS og dette har gjort det mulig å komme opp med en enkel og brukervennlig løsning for billettproduktet Flyr UNG.

Veldig mange har etterspurt ungdomsbilletter fra Flyr. Vi lytter til kundene våre og lanserer derfor en svært konkurransedyktig billett med store fordeler for unge mellom 16-29. Vi merket en umiddelbar interesse da Flyr UNG ble gjort tilgjengelig på nettsiden, før noe ble kommunisert fra vår side.

Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Flyrs beste ungdomsbillett

Flyr UNG er flybilletter til ekstra gode priser hvor 2 x 23 kg innsjekket bagasje og muligheten til å endre bestilling inntil tre dager før avreise er inkludert i prisen. Det har vært stor interesse for Flyr UNG-billettene og Flyr har fått flere tusen bestillinger i løpet av få dager. Flyr UNG-billetten er gjort mulig med et godt samarbeid med VIPPS, som gjør det enkelt med en sjekk av alder i bestillingsprosessen.

– Spesielt studentene virker glade for FLYR Ung billettene, da vi ser mange bestillinger fra de største studentbyene, sier Ramdahl.

I tillegg til ungdomsbilletten gir Flyr 25% rabatt på billetter fra barn 2-15 år. Flyr har utvidet barnegrensen fra industristandarden på 12 år til at barn er barn til og med 15 år. Følgelig forlenger vi ungdomstiden fra 16 år til og med 29 år. Med Flyr UNG blir dermed Flyr førstevalget for familiereisende og unge opp til 29 år.

%d bloggere liker dette: