Flight Deals Flyselskap

SWISS Business Class Stockholm Bangkok NOK 11 615

SWISS Business Class Stockholm
Foto: Swiss.

Thailand åpner grensene for vaksinerte reisende fra 46 land på mandag 1. november 2021. I den anledning er det selvfølgelig kamp om kundene blant de store flyselskapene. Star Alliance partner SWISS, tilbyr SWISS Business Class Stockholm – Bangkok fra NOK 11 615.

Vi har benyttet Google – flights for å finne prisen.

SWISS Business Class Stockholm

Vi har brukt Google Flights for å finne de beste prisene mellom Stockholm og Bangkok. Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. frequentflyer.no anbefaler alltid å bestille billetter direkte fra flyselskapet.

Med tanke på hvor mange mislykkede forsøk Thailand har hatt på å gjenåpne for turister, bør ingenting tas for gitt, men den gode nyheten med denne dealen er at den er tilgjengelig for reise helt frem til slutten av gjeldende bestillings periode i september 2022.

Bakgrunn – Swiss

Swiss International Air Lines er det største flyselskapet i Sveits, med et rutenett som inkluderer de fleste større byer i Europa, samt enkelte i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Afrika og Asia. Flyselskapet er et datterselskap av tyske Lufthansa, og har sine hovedkontor på Basel-Mulhouse-Freiburg lufthavn og et kontor i Zürich.

Swiss International Air Lines ble dannet etter Swissairs konkurs i 2002. Rett før Swissair ble likvidert, ble store deler av selskapets eiendeler overført via Swissairs eiere, Credit Suisse og UBS, til Crossair. Crossair var et regionalt datterselskap av Swissair.

31. mars 2002 startet selskapet flyvninger i eget navn. Selskapet hadde muligheten til å bli med i selskapsalliansen Oneworld, men selskapet takket nei til tilbudet i 2004. Tyske Lufthansa offentliggjorde i mars 2005 sin plan om å bli majoritetseier i SWISS. Denne overtakelsen ble fullbyrdet i 2007. Som en følge av dette ble selskapet medlem av alliansen Star Alliance i 2006, og fikk også samme bonusprogram som det tyske eierselskapet; Miles & More.

19. juni 2009 startet Swiss daglige flyvninger mellom Zürich og Oslo Lufthavn, Gardermoen.

Bonus opptjening – SWISS Business Class Stockholm

Som medlem av SAS EuroBonus opptjener du grovt med SAS EuroBonus grunnpoeng med reiser hos Swiss. Billettene i dette tilbudet bookes i klasse P. Vi har benyttet nettstedet wheretocredit.com for å beregne poengene ved en reise til Stockholm til Bangkok. Hos Swiss opptjener man 100% i forhold til distansen,  dette gjelder Business Class (P). Hvordan benytte reisens lengde ? Bruk verktøyet www.gcmap.com. Reisen beskrevet gi 13 098 grunnpoeng (status byggende) i SAS EuroBonus.

Betaling av Business tilbud hos Swiss

Vi kan anbefale å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-30 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – bli med i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.

%d bloggere liker dette: