Flight Deals Flyselskap

Bangkok venter – 15% rabatt med Finnair

Bangkok venter Finnair
Foto: Pixabay.com

Drømmer du om å lade opp batteriene dine på ditt neste morsomme eventyr? Fra 18.–21. november har du sjansen til å bestille flyreiser med Finnair til levende og gjestfrie Bangkok med 15 % rabatt. Bangkok venter på deg og dine venner.

Bangkok, hovedstaden i Thailand og hjemmet til en befolkning på mer enn 7 millioner, er et av verdens mest populære feriemål. Mange besøkende kommer for å handle, spise og drikke til lave priser, oppleve det pulserende utelivet og nyte de vakre templene som nesten finnes overalt i byen. Å reise til andre destinasjoner i Thailand eller andre steder i Asia er enkel fra byens store og moderne flyplass, Suvarnabhumi Airport. Krung Thep, som betyr «City of Angels», er et alternativt navn for Bangkok.

Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. @freqentflyer.no anbefaler alltid å bestille direkte fra flyselskapet.

Foto: Finnair.

Om Bangkok

Mat og drikke er generelt billig i Thailand. Det gjelder spesielt lokale retter som er tilgjengelig på små restauranter eller som kan kjøpes fra en av byens utallige food trucks. Bangkok har også dyrere alternativer, hvor prisene kan variere dramatisk avhengig av hva du velger. Thaimat i Bangkok er påvirket av både kinesisk og indisk mat. Folk spiser enten ved hjelp av en gaffel og skje eller spisepinner. Ris er den viktigste komponenten i matlagingen, sammen med den berømte nam pla fiskesausen.

Om Finnair

  • Finnair flyr mellom Asia, Europa og Nord-Amerika med vekt på hurtige mellomlandinger via Helsinki.
  • Finnair frakter mer enn ti millioner passasjerer i året, og knytter 19 byer i Asia til mer enn 60 destinasjoner i Europa.
  • Flyselskapet er en pionér innen bærekraftig flygning, og var først ute i Europa med å lansere det øko-smarte, neste-generasjons-flyet Airbus A350 XWB.
  •  Finnair er også det første europeiske flyselskapet som er listet i Leadership Index of the worldwide Carbon Disclosure Project.
  • Finnair er medlem av oneworld, som er en allianse mellom verdens ledende flyselskaper dedikert til å tilby det høyeste servicenivået til regelmessig, internasjonalt reisende. Som det eneste Nordiske flyselskapet med en 4-stjernes Skytrax-rangering, har Finnair vunnet World Airline Award for beste flyselskap i Nord-Europa alle de syv siste årene.

 


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Bangkok venter – fly med 15% rabatt – vilkår

Angi koden BANGKOK15 når du begynner å lete etter flyreiser på Finnair.com-hjemmesiden eller Bangkok-reisemålssiden for å motta 15 % rabatt på billettypene Classic og Flex på økonomi- og forretningsklasse. Avsluttes kl. 23.59 UTC+2 den 21. november 2021. Koden kan brukse for Finnair-flyreiser med opprinnelse i Oslo til Bangkok. Reiseperiode: 17. januar–15. juni 2022. Andre vilkår og betingelser for bestilling av flyreiser på Finnair.com gjelder.

%d bloggere liker dette: