Flyselskap

Norges luftigste sommerjobb? Norwegian søker sommerfugler

sommerfugler Norwegian
Pressefoto: Norwegian.

Sommersesong er ensbetydende med høysesong for reisende, samtidig som det er en tid for ferieavvikling. Siden mai har Norwegian opplevd en kontinuerlig etterspørsel av flyreiser, og med en fortsatt positiv trend også inn mot neste sommer, søker Norwegian etter 50 nye kolleger som vil inngå i kabinbesetningen for sommersesongen 2022. Disse blir ofte kalt sommerfugler.

Å være kabinansatt er en ansvarsfull og servicerettet jobb. Våre kabinansatte har et særskilt ansvar for passasjerenes sikkerhet, og sørger for at hver enkelt passasjer har en god reiseopplevelse.

Guro Poulsen, konserndirektør People, i Norwegian.

Sommerfugler til 270 ruter

Sommeren 2022 vil Norwegian ha destinasjoner i 35 land og trafikkere omkring 270 ruter. I Europa flyr Norwegian til Malaga, Wien, Berlin, London, Vilnius, Edinburgh, Barcelona og Roma for å nevne noen av destinasjonene, og i Norge og Norden flyr selskapet til alle hovedstedene, i tillegg til byer som Oulu, Lulea, Umeå og Billund.

Sommerjobben i Norwegian passer for de som ønsker å bli kjent med en unik arbeidsplass. Søkere som vinner frem og blir tilbudt en jobb, må være forberedt på å inngå i selskapets turnusordning for kabinansatte i perioden mai/juni til og med oktober. Alle som ansettes vil være tilknyttet basen i Oslo, og arbeidssted vil være om bord i selskapets Boeing 737-800 fly i luftrommet over hele Europa.

Søkere må være over 20 år. Fra intervjurundene går kandidatene videre til å delta på nødvendig kurs og opplæring.

Les mer om stillingen her.

Norwegian

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.