Flyplass

Avinor tildeler ny kontrakt for sikkerhetskontrolltjenester

sikkerhetskontrolltjenester
Foto: Avinor.

Etter en grundig anskaffelsesprosess med flere tilbydere har Avarn Security fått ansvaret for sikkerhetskontrolltjenester  ved lufthavnene i  Trondheim, Bergen og Stavanger.

Avtalen mellom Avarn Security og Avinor trer i kraft den 1. april 2022 og varer i fire år med mulighet for forlengelse på inntil to år.

Den nye kontrakten markerer et leverandørbytte fra Securitas som tidligere var leverandør av sikkerhetskontrolltjenester på de tre lufthavnene. Securitas vil fortsette å levere sine tjenester frem til Avarn Security tar over.

 Vi vil gjerne takke Securitas for den gode leveransen de har levert gjennom mange år, samt anerkjenne de for et meget godt samarbeid.

Kristin Bjerke, avdelingsleder for passasjer og security i Avinor.

 

Sikkerhetskontrolltjenester bidrar til den gode reiseopplevelsen

Avinor har høyt fokus på å tilby en sikkerhetskontroll som er sikker og god fra leverandøren, og som oppleves som god hos de reisende.

– Vi er overbevist om at Avarn Security vil levere en god tjeneste. Og ivareta at de reisende får en trygg og god opplevelse når de reiser fra våre lufthavner, fortsetter Bjerke.

Avarn Security er naturligvis godt fornøyd med å bli valgt av Avinor.

 Vi takker for tilliten og ser frem til å overta de prestisjefylte sikkerhetsoppdragene på Sola, Flesland og Værnes.  Avarn er veldig fornøyde med at vi klarer å innfri krav og forventinger som Avinor stiller til oss. Både når kommer til sikkerhet, kvalitet, effektivitet og økonomi. Vi lover å gjøre alt vi kan for at både Avinor og de reisende blir fornøyd med våre tjenester, sier

Kjell Frode Vik, administrerende direktør i Avarn Security i Norge.

%d bloggere liker dette: