Flyselskap

Emirates oppdaterer 105 fly med Premium Economy-kabiner

ny premium economy Premium Economy-kabiner
Premium Economy-kabiner skal installeres på 111 fly. Foto: Emirates.

Flyselskapet skal installere Premium Economy-kabiner i 53 Boeing 777 og 52 A380. De vurderer også å oppgradere 777 Business Class-kabiner med nye seter i 1-2-1 konfigurasjon. Det 18 måneder lange programmet for endringene skal foregå på Emirates Engineering Centre i Dubai. Arbeidet vil starte mot slutten av 2022.

Under Dubai Airshow 2021 kunngjorde Emirates i dag at de vil oppdatere 105 av sine wide-body fly med Premium Economy-kabiner, samtidig som de også gjør andre forbedringer.

 Det 18 måneder lange programmet er planlagt å starte mot slutten av 2022, og vil i sin helhet gjennomføres på Emirates Engineering Centre i Dubai. Da vil 52 A380 og 53 Boeing 777 få den nye og etterspurte kabinen Premium Economy. Flyselskapet vurderer også å installere et helt nytt Business Class-produkt i Boeing 777 som består av spesiallagede seter i en 1-2-1 konfigurasjon.

Emirates investerer i dette ettermonteringsprogrammet for å sikre at vi fortsatt møter våre kunders ønsker, og at vi gir dem den beste opplevelsen i luften. Siden vi introduserte våre Premium Economy-seter for ett år siden har vi fått en veldig positiv respons. På samme måte som vårt signatur-tilbud i First, Business og Economy Class har forbedret våre kunders reiseopplevelser, har vi intensjoner om å fortsette å utvikle Premium Economy til en særegen Emirates-opplevelse. Vi vurderer også et helt nytt Business Class-produkt hvor vi vil avsløre flere detaljer når vi er klare for det, sier

Sir Tim Clark, President Emirates Airline.

Ferdigstilles løpende

Når oppdaterings-programmet er fullført vil Emirates ha totalt 111 Boeing 777 og Airbus A380 som tilbyr Premium Economy-seter. Inkludert 6 A380-er som blir levert til flyselskapet med fire kabin-klasser innen utgangen av desember 2021.

 På Boeing 777 vil fem rader med Economy-seter bli fjernet.  Rett bak Business Class-kabinen, installeres 24 Premium Economy-seter i en 2-4-2-konfigurasjon. På Emirates’ A380 installeres 56 Premium Economy-seter fremst på hoveddekket. Også i en 2-4-2-konfigurasjon.

 

Emirates Premium Economy-kabiner

Den nye Premium Economy-kabinen vil være i en klasse for seg selv. Alle setene er trukket i skinn av høyeste kvalitet med søm-detaljer samt tre-detaljer rundt. Hvert sete er designet for å gi optimal komfort og støtte med en hodestøtte som kan justeres seks ulike veier og støtte for bena. Setene har en generøs ‘seatpitch’ på 101 cm, som er en standard måte å måle avstanden mellom setene fra bakerste festepunkt til samme punkt på setet foran. De er nesten 50 cm brede og kan lenes bakover til en komfortabel posisjon og med god plass til å strekke seg ut. Øvrige detaljer som gjør opplevelsen komfortabel og praktisk er ladepunkter i setet som er lett tilgjengelig. Både spisebordet, og det mindre cocktail-bordet, er bredere enn vanlig.

 Skjermen foran setet er 13,3 tommer stor hvor kundene kan nyte et stort utvalg av musikk, filmer, TV og nyheter fra Emirates prisbelønte underholdningsplattform ice.

 Se denne videoen for flere detaljer om Premium Economy.

 Ved utgangen av desember 2021 vil Emirates A380 med Premium Economy tas i bruk. Disse settes inn på flyselskapets ruter til Frankfurt, London Heathrow, New York JFK og Paris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: