Rutenytt

Nyhet: Apollo relanserer reiser til Madeira

Foto: Apollo.

Store aktivitetsmuligheter, kort reisevei, et behagelig klima og store matopplevelser gjør den portugisiske øya til et unikt alternativ for nordmenn i vinter. Apollo relanserer reiser til Madeira.

Interessen for reisemål med kort reisevei på vinterhalvåret øker jevnt, og etter pandemien er etterspørselen for Europeiske destinasjoner enda større. Samtidig viser undersøkelser at stadig flere nordmenn ønsker å fylle ferien med aktiviteter. Dermed er det ikke tilfeldig at Apollo nå tar Madeira tilbake på programmet.

Med nordmenns kjærlighet for friluftslivet og unike naturopplevelser. Er vi ikke i tvil om at dette vil bli et populært reisemål igjen.

Beatriz Rivera, Kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

Madeira – en øy for alle

Madeira er mest kjent for sin eventyrlige natur, fantastiske vyer og høye fjell. Dette har gjort øya til et yndig reisemål for reisende som vil fylle ferien med spektakulære fotturer, sykling, surfing eller levadavandringer.

Men Madeira byr også på langt mer enn friluftsaktiviteter. Her kombineres naturopplevelser med et yrende byliv og i hovedstaden Funchal, hvor Apollos hoteller ligger, venter det beste av to verdener.

– Funchal kan ikke bare skryte på seg førsteklasses restauranter, spennende mathaller og markeder, en inspirerende kunstscene og shopping i alle prisklasser. Men også ett av verdens mest spektakulære nyttårsfeiringer. I tillegg ligger grønnkledde fjell og skoger like rundt hjørnet, som gjør dette til en øy som passer de fleste, forteller Rivera.

Ukentlige avganger fra Oslo

Fra 14. desember vil Apollo ha én ukentlig avgang fra Oslo til Madeira, med siste utreise 1. mars 2022. Foreløpig tilbyr reisearrangøren 11 hoteller på den mangfoldige øya, deriblant Apollo Sports-hotellet Vidamar Resorts Madeira og det mer eksklusive spa-hotellet Quinta da Casa Branca.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: