Flyselskap

Finnair med teaser om ny Business Class

Dallas i USA. Finnair med teaser
Finnair Airbus A350-900 XWB. Foto: Finniar.

Finnair har lagt ut en “teaser” om  sitte nye Business Class konsept  for langdistanseruter fly onsdag morgen, inkludert muligheten for nye Business Class-seter. En kort video utgitt av det Helsinki-baserte flyselskapet antydet et radikalt nytt utseende, med mye mørkere toner enn dagens “sterile” kabin interiør som har dominert Finnairs fly i mange år. Les mer om Finnair teaser om ny Business Class.

Flyselskapet røpet ikke for mye i løpet av den korte 25-sekunders videoen, men det ser ut som et mørkeblått stoff vil dominere, med detaljer av sort og gull, inkludert et nytt leselys.

 

Finnair med teaser om ny Business Class

Endringen som fortsatt er “hemmelig” forventes å bli så stor at flyselskapet har spurt passasjerene: «Er du klar til å oppleve nye Finnair?». Dessverre må vi vente til januar 2022 før den “fullstendig fornyede” langdistanse-kabinen offisielt avdukes. Om bord i Finnairs nyeste Airbus A350-fly har flyselskapet montert Zodiac Cirrus Business Class-seter. Disse er montert i en 1-2-1 “reverse herring bone” hvor alle passasjerer har adgang til midtgangen. Fargene domineres av hvit og blått.

Finnair Business Class om bord I Airbus A350-900. Foto: Finnair.

Økonomisetene  er produsert av Recaro og har et kremfarget og grått fargevalg.

Foto: Finnair.

Finnair foretok forrige re-design i 2017 da flyselskapet introduserte nye farger, inkludert setetrekk, puter og tepper med trykk designet av det ikoniske finske design huset Marimekko.

Fresh and modern aesthetic that is inspired by Nordic homes and landscapes.

David Kondo, head of Cabin design, Finnair OY.

Mandag kunngjorde Finnair planer om å starte direkteflyvninger til Seattle fra Helsinki fra og med 1. juni 2022. I tillegg vil Finnair fly til  Dallas, New York, Los Angeles og Chicago med Helsinki gjennom hele sommersesongen 2022.

Med en ny base i Stockholm vil Finnair fortsatt fly til  New York JFK og Los Angeles med økte frekvenser i sommer-ruteplanen.