Flyselskap

Emirates i 2021: Et år med gjenoppbygging og forbedringer

forbedringer Emirates Skywards Brisbane
Foto: Emirates.

Emirates gjorde stor fremgang på veien tilbake til vanlig drift i 2021, og hadde i desember passasjerflygninger til 128 destinasjoner. Det inkluderte en ny rute til Miami som ble lansert i juli. Mot slutten av 2021 var alle Emirates 133 Boeing 777-fly og nesten 60 av flyselskapets flåte med A380 i aktiv tjeneste. I tillegg har over 120 Emirates-lounger og fasiliteter driftet av partnere åpnet igjen for flyselskapets premium-kunder og frequent flyers. Oppsummert, et år med gjenoppbygging og forbedringer.

 

Til tross for økningen i smittede med omikron-varianten, og den følgende mindre nedgangen den kom med, går vi inn i 2022 med optimisme. Vi har bygget opp et bra momentum i 2021 og forventer at veksten vil fortsette i 2022. Luftfartsindustrien har alltid vært motstandsdyktig. Vi vil fortsette arbeidet sammen med våre partnere for å bygge selskapet videre for våre kunder.

HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Emirates styreformann og Chief Executive.

 

Gjenoppbygging og forbedringer

Her er måter Emirates har støttet samfunn verden over og bransjen på i 2021. Samt måter de har gjort flyopplevelsen bedre for sine kunder i 2021:

  • Trygget og sikkerhet rundt reisen: I 2021 forlenget Emirates sine generøse booking-vilkår, sørget for at utløpsdatoen på Skyward Miles ble forlenget og at medlemmene beholdt tier-statusen. I tillegg inkluderte flyselskapet Covid-19-forsikring for alle kunder. Emirates.com er fortsatt en av de mest brukte sidene for den siste informasjonen rundt innreisekrav til ulike destinasjoner, og blir oppdatert daglig.
  • Investeringer og innovasjoner: I januar ble Premium Economy lansert, og mottatt med veldig positive tilbakemeldinger. I november avslørte flyselskapet at de skal gjennomføre et stort retrofit-program. 105 fly skal få Premium Economy-seter og det oppdaterte kabin-interiøret.
  • Partnerskap: For å gjøre det enklere for de reisende å nå enda flere destinasjoner har Emirates inngått partnerskap med flere selskaper. Aeromar, airBaltic, Airlink, Azul, Cemair, Garuda, Gulf Air, South African Airways, TAP Portugal. I tillegg har de forsterket eksisterende, strategiske partnerskap med Qantas og flydubai. Emirates har også signert avtaler og lansert initiativer for å støtte turismen med Seychellene, Maldivene, Indonesia og Costa Rica.

%d bloggere liker dette: