Flyselskap

Widerøe lanserer forhåndsbestilling av måltid om bord

Widerøes tyngdepunkt Widerøe lanserer forhåndsbestilling
Widerøes nye jet fly. Foto: Morten Larsen / Widerøe.

Etter økt etterspørsel for å kunne bestille måltid om bord, har Widerøe nå gleden av å lansere en tjeneste som lar kunden forhåndsbestille måltid om bord. Widerøe lanserer forhåndsbestilling av måltid om bord

Widerøe tilbyr allerede lettere mat på de lengste flyvingene våre, men for å unngå matsvinn og samtidig kunne gi kundene et mer mettende alternativ, legger selskapet nå til rette for at kundene kan bestille maten på forhånd.

I første omgang kan måltid bestilles på rutene Bergen-London, Bergen-Alicante og Bergen-Færøyene. Måltid er tilgjengelig på flyvninger fra og med 19. januar 2022, men kan bookes allerede nå.

For øyeblikket kan man kun legge til mat samtidig som når man booker billetten. For kunder som allerede har bestilt en reise, kan de ta kontakt med vårt Kundesenter for å få lagt til dette.

Etter hvert vil kundene også kunne legge mat til selv på eksisterende bookinger på wideroe.no.

Selskapet vil også utvide tilbudet til andre, lengre flyvninger i løpet av første og andre kvartal i 2022.

Man kan bestille frokost på flyvninger som har avgang før kl. 0900, og to typer pastasalat (vegetar og med kylling) på flyvinger resten av dagen. Begge måltidene inkluderer noe å drikke. Vi har jobbet med å finne gode løsninger som gir en god smaksopplevelse om bord, samtidig som det skal være god verdi for pengene.

Widerøe lanserer forhåndsbestilling at måltid om bord

 

 

%d bloggere liker dette: