Flyselskap

Emirates gjenopptar flyvninger til fem Afrikanske land

fem Afrikanske land forbedringer Emirates Skywards Brisbane
Foto: Emirates.

Emirates gjenopptar passasjerflygninger mellom Dubai og til fem Afrikanske land fra og med 29. januar. Dette gir kundene deres igjen flere valg og bedre videreforbindelser til eller gjennom Dubai.

Denne viktige gjenåpningen inkluderer avganger fra Dubai til Addis Ababa i Ethiopia, Dar El Salaam i Tanzania, Nairobi i Kenya, Harare i Zimbabwe og Emirates’ tre Sørafrikanske destinasjoner Johannesburg, Cape Town og Durban.

Norske kunder kan med bare en mellomlanding nå det afrikanske kontinentet via Dubai, med fire ukentlige flyvninger fra Oslo Gardermoen.

 Det er veldig gode nyheter at disse rutene blir gjenopptatt. Både Kenya og Sør-Afrika er viktige destinasjoner for feriemarkedet, men også jobbreiser og for de som skal ut på humanitære oppdrag. Avgangene fra Oslo har gode forbindelser med både avganger til Nairobi, Cape Town og Johannesburg.

Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

virke
Foto: Pixabay

 

En oversikt over de nye flyvningene til fem Afrikanske land

  •  Sør-Afrika: Det vil være daglige flyvninger til og fra Johannesburg (EK 762 og EK 763) fra og med 29. januar. Fra 1. februar vil dette økes til to daglige flyvninger. Flyvninger til og fra Cape Town (EK 771 og 772) og Durban (EK 775 og 776) vil gå daglig fra og med 1. februar.
  • Kenya: Emirates vil ha 10 ukentlige flyvninger til Nairobi fra 29. januar. EK 719 og 720 flyr søndag, onsdag, fredag og lørdag. EK 721 og 722 flyr søndag, mandag, tirsdag, torsdag, fredag og lørdag.
  • Etiopia: Emirates flyvninger til og fra Addis Ababa vil flys daglig fra og med 30. januar som EK 723 og EK 724.
  • Tanzania: Emirates vil fly fem ganger i uken til og fra Dar Es Salaam fra og med 30. januar som EK 725 og EK 726.
  • Zimbabwe: Emirates vil ha seks ukentlige flyvninger til Harare, med et stopp i Lusaka, fra og med 30. januar. EK 713 flyr fra Dubai og gjør en mellomlanding i Lusaka, før ankomst i Harare. Det samme gjelder returen EK 714 fra Harare til Dubai.

%d bloggere liker dette: