Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

Companion offer: Singapore Airlines Business Class – Frankfurt til New York (JFK)

Singapore Airlines Business Class
Foto: Singapore Airlines.

Singapore Airlines Business Class – nå “feil-vei”.  Ja du leste rett, nå kan du fly Singapore Airlines Business Class i “feil-retning” med dette Companion-tilbudet.

Ja nå nar du muligheten til å benke deg i et av verdens beste flyselskapers Business Class. Ulempen er at avgangen starter i Frankfurt, Tyskland, og du må være tidlig ute for å nå denne muligheten (aka overnatting i Frankfurt). Til gjengjeld får du fly Airbus A380-800, teste et av verdens beste flyselskap.

Via flyselskapets tyske-nettsider (på engelsk), dukker følgende tilbud opp:

Singapore Airlines Business Class – Frankfurt til New York (JFK)

Følgende regler gjelder:

Bonus opptjening hos SAS EuroBonus:

Frequentflyer.no sjekker alltid hva bonus opptjening hos SAS EuroBonus blir. Vi benytter siden/tjenesten wheretocredit.com.

Singapore Airlines Business
Skjermdump: wheretocredit.com

SQ-flightene gir rett over 11,5K grunnpoeng i SAS EuroBonus.

Betaling av tilbudet hos Singapore Airlines:

Vi kan anbefale å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-30 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – bli med i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.

96 prosent av trafikken
Foto: Singapore Airlines.

Om flyselskapet

Singapore Airlines ble grunnlagt i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner i 18 land – de fleste i Asia. Helt siden oppstarten har Singapore Airlines hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Selskapet har derfor arbeidet kontinuerlig med modernisering og innovasjon av sitt produkt- og servicetilbud. I dag er Singapore Airlines det mest prisbelønte flyselskapet i verden. Singapore Airlines består av en flyflåte på 104 passasjerfly, og har ytterligere 110 nye fly i bestilling. Rutenettverket, inkludert SilkAir og Singapore Airlines Cargo, omfatter hele 104 destinasjoner i 37 land.

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da var de det aller første flyselskap som fløy det med Airbus 380, verdens største passasjerfly. Helt i tråd med selskapets mål om å være det ledende selskapet innen luftfart. I 2013 introduserte Singapore Airlines en ny serie av kabineprodukter, og satte en ny standard for flyreiser i premium klassen.