Flyselskap Rutenytt

SAS utvider sitt nettverk i Nord-Amerika direkteruter til Toronto fra København og Stockholm

SAS utvider sitt nettverk i Nord-Amerika
Foto: Andy Prhat / SAS.

SAS utvider sitt nettverk i Nord-Amerika og planlegger direkteruter til Toronto fra København og Stockholm, med første flyvning i juni 2022. SAS vil operere tre ukentlige avganger fra København og fire ukentlige avganger fra Stockholm, med splitter nye A321LR-fly.

Toronto er den fjerde største byen i Nord-Amerika; et internasjonalt forretnings- og finanssenter, en kosmopolitisk by med et imponerende spekter av opplevelser for reisende, fra store sports- og kulturbegivenheter, til storslått landskap ved de store innsjøene.

Vi er glade for å kunngjøre direkteflyvninger fra Skandinavia til Toronto som neste steg i å styrke vårt nordamerikanske nettverk. SAS sine nye ruter vil gjøre det enkelt for våre kunder å reise mellom Skandinavia og Canada. Flyene går fra Skandinavia ved middagstid og fra Toronto på ettermiddagen, noe som gir gode forbindelser til andre destinasjoner, i begge ender.

Karl Sandlund, EVP, Commercial, SAS.

SAS utvider sitt nettverk i Nord-Amerika

SAS sine direkteruter til Toronto starter i juni 2022, forutsatt at SAS innhenter nødvendige godkjenninger fra myndighetene. Billettsalget starter snart.

Toronto-rutene vil bli operert av A321LR-fly i en tre-klasse konfigurasjon. Flyet har 157 seter, fordelt på 22 seter i SAS Business, 12 seter i SAS Plus (premium økonomi) og 123 seter i SAS Go (økonomi).

«SAS har som mål å bli en global leder innen bærekraftig luftfart. Med vår innfasing av nye, drivstoffeffektive fly har vi nå en av Europas mest moderne flyflåter. Det nye, avanserte flyet vil gi våre kunder muligheten til å reise på en mer behagelig, komfortabel og bærekraftig måte, fortsetter Sandlund.

I den kommende sommersesongen vil SAS fly til totalt syv destinasjoner i USA og Canada: Boston, Chicago, Los Angeles, New York, San Francisco, Washington DC og Toronto.

Rutekart til og fra Toronto:

  • København-Toronto: tirsdag, torsdag og lørdag
  • Toronto-København: mandag, onsdag og fredag
  • Stockholm-Toronto: mandag, onsdag, fredag ​​og søndag
  • Toronto-Stockholm: tirsdag, torsdag, lørdag og søndag
SAS Business Class ombord på A321LR. Foto: SAS.

Fakta om Airbus 321LR

Flyet har 22 Business-, 12 Plus- og 123 Go-seter, noe som gir totalt 157 seter, i dette flyet. Setene er spesielt utvalgt for A321LR for å optimalisere komforten i alle tre reiseklassene slik at den lever opp til forventningene til hyppige reisende. Setene hos SAS Business kan enkelt gjøres om til en komfortabel, helt flat seng. Det er ulike stemningslys-scenarier i hyttene, samt høyhastighets Wi-Fi. Hvert sete er utstyrt med IFE-skjermer, strøm til PC og/eller Hi-power USB. Det reduserte støynivået i kabinen vil forsterke reiseopplevelsen om bord ytterligere.
A321LR er en del av SAS sin pågående flåtefornyelse og vil, sammenlignet med tidligere generasjoner tilsvarende fly, redusere klimaavtrykket fra utslipp.

%d bloggere liker dette: