Flight Deals Flyselskap

Companion offer: Qatar Airways Business Class til Bangkok

Qatar Airways Business Class pysj fra White Company Airline of the year Business Class til Bangkok
Q-suite. Business Class til Bangkok. Foto: Qatar Airways.

Skap evige minner med dine kjære mens du reiser på din neste ferie med verdens «beste flyselskap». Oppdag fristende destinasjoner fra pittoreske øyer med glitrende kyster, til travle byer og mange flere. Companion offer: Qatar Airways Business Class til Bangkok.

Nyt Business Class-priser fra NOK 12 549 og Economy Class-priser fra NOK  2 879. Bare bestill for to innen 14. februar 2022 for reiser frem til 31. oktober 2022. Merk deg at billigste Business Class – «Lite» tilbud bookes inn i Klasse «P» som ikke gir tilgang til Al Mourjan Business Class Lounge. Det er også dårligere opptjening i Qatar Airways Privilegie Club.

 

Om Qsuite

Qsuite er patentert av Qatar Airways, og har bransjens aller første dobbeltseng tilgjengelig i Business Class. Utstyrt med skyvedørs paneler som lar seg stue bort, slik at passasjerene i tilstøtende seter kan lage seg sitt eget private rom. Justerbare paneler og bevegelige TV-skjermer på fire midtseter tillater kolleger, venner eller familier som reiser sammen for å forvandle sin plass i en privat suite, slik at de kan jobbe, spise og sosialisere sammen. Disse nye funksjonene gir den ultimate og tilpassede reiseopplevelsen. Og den gjør det mulig for passasjerene å skape et miljø som passer sine egne unike behov.

Om Qatar Airways

Qatar Airways, det nasjonale flyselskapet i Qatar, er et av de raskest voksende flyselskapene med en av de yngste flyflåtene i verden. Flyselskapet har en moderne flåte med 195 fly som flyr til mer enn 150 forretnings- og turistdestinasjoner på seks kontinenter. Qatar Airways er medlem av flyalliansen oneworld, noe som gir passasjerene tilgang til mer enn 1 000 flyplasser i over 150 land samt til 14 250 daglige avganger. Qatar Airways er det første flyselskapet fra Midtøsten som er blitt medlem av en global flyallianse.

Underholdningssystemet Oryx One tilbyr ca. 3 000 filmer, TV-programmer, spill og musikk. Passasjerene som flyr med B787, A350, A380, A319 og enkelte A320 bog A330 kan også holde kontakt med venner og familie over hele kloden gjennom wi-fi og GSM-tjenesten om bord.

 

Transfer gjennom Doha

Ved transitt gjennom Qatar Airways 5-stjerners hub, Hamad International Airport i Doha, kan passasjerer som reiser fra Oslo nyte en komfortabel og effektiv trasfer. Den luksuriøse og moderne flyplass har mer enn 40.000 kvadratmeter med butikker og restauranter. Dette inkluderer mer enn 70 forretninger og over 30 serveringssteder, samt et 25-meters svømmebasseng, treningsstudio, hotell og spa.

Flyplassen ble akkurat kåret til 6. beste i verden av Skytrax.

Premium-passasjerer kan også slappe av  i to prisbelønte lounger – Al Safwa First Lounge og Al Mourjan Business Lounge. Førstnevnte er verdens første flyplass lounge som har vunnet Seven Star First Lounge Award av Seven Stars Luxury Hospitality og Livsstil Awards, kjent som «Oscar Luxury».


https://www.facebook.com/peterfox.no/


flight deals Now or never torsdag 26 september 2019

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg på vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .

 


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.

 

%d bloggere liker dette: