Flyselskap Rutenytt

Flyr åpner for bestilling av åtte nye reisemål

Flyr innfor landing: Foto Per Einar Jansen

Flyr utvider i dag sommerprogrammet og åpner for bestilling av åtte nye ruter til Italia, Frankrike, Kroatia og Hellas.

Fire av de nye direkterutene går til Italia; Venezia, Napoli, Palermo og Alghero (Sardinia). Flyr åpner direkterute til Montpellier i Frankrike og Dubrovnik i Kroatia. Athen og Thessaloniki er de nye reisemålene i Hellas.

Flyr velger Vipps
Photo by Kilian Munch

Vi er nå klare for en sommersesong hvor vi vil tilby 44 ruter til 38 populære reisemål, sier . Nå som vi er på vei ut av Covid-pandemien ser vi at det bookes noe lengre frem i tid på de internasjonale destinasjonene. Vi ser også at våre Smart-billetter med generøs bagasjekvote, setevalg og god fleksibilitet til endring, er populære.

Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr

 

 

Flyr-billetter til og fra de nye reisemålene er i salg på flyr.com og i Flyr-appen. De kommende ukene vil det komme flere nyheter og reisemål fra det nye norske flyselskapet.

Flyr åpner for bestilling

Flyr åpner for bestilling av åtte nye reisemål

I Norge har Flyr allerede ruter til Tromsø, Bodø, Evenes, Trondheim, Bergen og Stavanger. Flyrs første utenlandsruter gikk til Nice, Alicante og Malaga 21. august 2021. Deretter kom Paris, København og Roma inn på rutekartet. Flyr har i tillegg følgende attraktive skidestinasjoner og storbyer i Europa på rutekartet; Salzburg, Milano (Bergamo) og Genève. Dermed har norske reisende og skientusiaster tilgang til direkteruter til flere populære destinasjoner i vinter. Det er også åpnet for bestilling av nye direkteflyvninger fra Oslo til Brussel, Berlin og Barcelona, samt fra Trondheim og Bergen til Alicante. Populære Palma de Mallorca og Zadar er også på rutekartet. Flyr er i full gang med å utvide rutetilbudet for sommerprogrammet med stadig flere reisemål. Oppstart for Praha og Stockholm er 7. april. Første flyvning til Billund og Edinburgh er 8. april og for Pisa er datoen 6. mai. Forrige uke ble det åpnet for direkteruter fra Bergen til Nice, Malaga og Zadar. Fra Stavanger er de nye reisemålene Alicante, Malaga, Nice og Palma, Mallorca.

Siden lansering i oktober i fjor, har Flyr solgt hele 60.000 UNG-billetter til de mellom 16 og 29 år. Flyr UNG-billetten gir rabatterte priser til alle reisemål. I tillegg inkluderer den to kolli innsjekkede bagasje, håndbagasje under setet og muligheten for å endre billetten inntil tre dager før avreise. UNG bestilles enkelt i Flyr-appen eller på flyr.com med betaling gjennom VIPPS, som også sikrer verifisering av alder.

Smart-billetten inneholder:

  • 2 x 23 kg innsjekket bagasje
  • 1 x kabinkoffert
  • 1 x personlig veske