Flyselskap

SAS øker antall sommerruter

bedre enn i fjor sommerruter
Foto: SAS.

I takt med den økende etterspørselen etter reiser introduserer SAS flere direkteruter denne sommeren.

Nå som verden endelig er i ferd med å åpne opp igjen og etterspørselen etter reiser er økende, tilbyr SAS flere nye sommerruter. Vi skal fly mer enn 200 direkteruter fra Skandinavia til over 100 destinasjoner.

For å imøtekomme den økende etterspørselen etter reiser til Sør-Europa legger SAS til flere avganger til populære middelhavsdestinasjoner. I sommer tilbyr vi opptil 350 ukentlige flyvninger mellom Skandinavia og Spania.

Fra og med slutten av juni kommer SAS til å fly til 11 destinasjoner i Italia og sju destinasjoner i Hellas. Tre nye ruter lanseres fra København til Santorini, Korfu og Heraklion på Kreta. I tillegg lanseres ruter fra Oslo og Stockholm til Tivat i Montenegro. SAS begynte å fly fra København til Tivat sist sommer.

SAS legger også til en sesongrute fra Stockholm til den baltiske badebyen Pärnu – Estlands «sommerhovedstad» og landets nest største turistmål etter hovedstaden Tallinn.

Business Class ombord på A321LR. Foto: SAS.

For ytterligere å imøtekomme økende etterspørsel etter interkontinentale reiser utvider SAS nettverket sitt i Nord-Amerika. Vi starter opp direkteruter til Toronto fra København og Stockholm i juni, som tidligere annonsert. SAS kommer til å ha tre ukentlige flyvninger fra København og fire ukentlige flyvninger fra Stockholm med det splitter nye A321LR-flyet. Toronto-ruten åpner opp for enkel forbindelse til andre kanadiske byer som Montreal og Vancouver.

Les mer om sommerens trafikkprogram her 

Om SAS

SAS, Skandinavias ledende flyselskap med knutepunkt i Oslo, København og Stockholm, flyr til destinasjoner i Europa, USA og Asia. Inspirert av vår skandinaviske arv og bærekraftige verdier, vil SAS ta et globalt lederskap for en mer bærekraftig luftfart. Vi skal redusere de totale CO2-utslippene med 25 prosent innen 2025, ved å bruke mer bærekraftig flydrivstoff og vår moderne flåte med drivstoffeffektive fly. I tillegg til flytransport tilbyr SAS bakketjenester, teknisk vedlikehold og flyfrakt. SAS er en av grunnleggerne av Star Alliance™ og kan med samarbeidende flyselskap tilby et stort antall reisemål over hele verden.

1 comment

  1. Når kan SAS begynne å fly TRD-GZP?
    Vil tro at med alle fra midt-Norge som ønsker å komme/lande nærmest Alanya området kan fylle opp i allefall minst 1 avgang i uka hver vei.
    Nå er det nesten umulig å reise fra GZP uten overnatting😡

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: