Bonus Program Flyselskap

Tidsbegrenset tilbud – motta opptil 100 % bonus Miles frem til 6. november

Tidsbegrenset tilbud

 

Ikke nok Miles på kontoen din til din neste bonusreise ? Benytt deg av dette eksklusive tidsbegrenset tilbud innen 6. november 2022.

Har du ikke nok Flying Blue Miles på kontoen din til din neste bonus reise?. Nå kan du kjøpe inntil 100 000 miles, og få 100% bonus. Det vil si at kontoen din godskrives med 200 000 miles og gir deg muligheter til å bestille reiser med KLM & Air France fra din nærmeste flyplass. Hva koster det ? I skrivende stund må du betale EUR 2750 for full pott, det tilsvarer 28 480 norske kroner (NOK). Det gir en pris på 14,2 øre per miles. For 200 000 miles kan du eksempelvis fly 4-5 ganger tur/retur mellom Oslo og San Francisco. Hver måned slipper KLM/Air France programmet FlyingBlue ulike promo-priser.

Om Flying Blue

  • Flying Blue er det gratis bonusprogrammet til Air France, KLM, Aircalin, Kenya Airways, Transavia og TAROM.
  • Det er et program som belønner deg hver dag, selv når du ikke reiser.
  • Jo flere Experience Points (XP) du opptjener, jo flere muligheter har du til å endre statusen din og få tilgang til enda flere fordeler.

Alle som melder seg inn i programmet starter som en Explorer, men Explorer-statusen kan endre og utvikle seg. Fra Explorer, kan du gå opp til Silver, videre til Gold, og deretter til Platinum avhengig av hvor mange Experience Points (XP) du opptjener. Hver status har sine egne bestemte privilegier og fordeler du kan oppdage og nyte. Har du pakket bagasjen ennå?

XP (Experience Points) er hva som bestemmer statusen din. Du opptjener et visst antall XP på hver kvalifiserende flyvning du tar med Air France, KLM og våre partnerflyselskap. Antall XP opptjent under kvalifiseringsperioden din er det som signaliserer en potensiell endring i statusen din. Avhengig av det totale antall XP opptjent, vil du enten beholde eller endre din gjeldende status. Hovedsaken å ha i tankene om XP er at jo flere du samler, jo flere privilegier og fordeler kan du få tilgang til. Det er på tide å samle dine XP.

Flying Blue Mastercard gir deg rabattert parkering

Vilkår og betingelser i tidsbegrenset tilbud

  • *I løpet av kampanjeperioden kan Elite-medlemmer motta en maksimal bonus på 300 000 Miles når de kjøper Miles. Explorer-medlemmer kan motta en maksimal bonus på 100 000 Miles.
  • Bonus miles vil bli belønnet på kjøp foretatt  mellom 17. oktober og 6. november 2022, 2359 CET +1, og vil bli kreditert til mottakerens konto når transaksjonen er fullført.
  • Miles selges i enheter på 2000 Miles opp til 100.000 Miles, og i enheter på 25.000 fra 100.000 til 300.000 Miles. Elitemedlemmer kan kjøpe et ubegrenset antall Miles, mens Explorer-medlemmer bare kan kjøpe eller motta opptil 100 000 Miles i et hvilket som helst kalenderår, med mindre en kampanje er aktiv, i så fall er det mulig å enten kjøpe eller motta Bonus Miles på toppen av de 100 000 Miles.