Flyselskap

Etihad imponerer med Armani-designet Business class

Foto: Etihad.

Det Abu Dhabi baserte flyselskapet Etihad har tittet til de fasjonable gatene i Milano for å ta sin allerede fantastiske opplevelse til nye høyder. Etihad imponerer med Armani-designet Business class.

Etihad Airways sikter høyt med sitt nyeste Business Class tilbud, og avslører en forbedret søvn- og matopplevels. Ikke bare inspirert av himmelen, men ledet av en av verdens ledende motedesignere. Det skreddersydde utvalget av sengetøy og servise – kalt «The Constellation Collection». Det introduseres på business class fra desember, og beskrives av Gulf-selskapet som «italiensk eleganse møter luksus fra Midtøsten».

Den er designet eksklusivt av Giorgio Armani for Armani/Casa. Det inkluderer en forbedret oppredning av sengen med matchende putevar og dyne, i tillegg til en memory foam-madrass som hjelper gjestene med å sove godt på lengre flyreiser.

Etihad imponerer med Armani-designet
Nye dyner og puter designet av Armani. Foto: Etihad Airways.

Rett hjemme i en gourmetrestaurant tar kolleksjonens elegante bestikk, servise og glass flyselskapet ned en desidert mer moderne rute. Armani bytter ut firkantede tallerkener med avlange og sirkulære silhuetter, blandede materialer og høyteksturerte finisher.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Etihad imponerer med Armani-designet

‘Constellation’ blir tilgjengelig på alle ruter i Business class, inkludert Airbus A350 Business Studio-suiten – et stilig tilfluktssted med skyvedør og glitrende gullpynt – og den nye Boeing 787 Dreamliner business class-suiten (nedenfor) som vil ta av fra 2023.

I tråd med flyselskapets forpliktelse til bærekraft, har kolleksjonens design og materialer også redusert utstyrsvekten med opptil 10 %, noe som har resultert i mindre drivstoff og lavere utslipp.

Kjent globalt for sin italienske luksus og eleganse, er Armani/Casa den ideelle merkevarepartneren for å skape et uovertruffent nivå av skreddersydd service og raffinement for våre gjester.

Tony Douglas, CEO hos Etihad.

Den hvite, svarte og grønne fargepaletten sies å gjenspeile omgivelsene til Abu Dhabi: den mørkegrønne inspirert av regionens daddelpalmer, akvamarin som gjenspeiler mangrovene, og skifer for å “symbolisere moderniteten til den ikoniske Abu Dhabis skyline.”


Om Etihad Airways

Etihad Airways, grunnlagt i 2003 er det nasjonale flyselskap i Abu Dhabi i De forente arabiske emirater. Det har base i hovedstaden Abu Dhabi.

Etihad er den arabiske forkortelse av De forente arabiske emirater. Selskapet opererer med flyvninger til Midtøsten, Europa, Det indiske subkontinent, Nord-Amerika, Det fjerne østen, Afrika, Sentral Asia, og Oseania. Hovedbasen er på Abu Dhabi International Airport. Selskapet er et av de raskest voksende flyselskaper i verden.

Etihad Airways ble grunnlagt som De forente arabiske emiraters nasjonale flyselskap i 2003. Flyvningene startet med en sermoniell flyvning til Al Ain den 5. november 2003 og første kommersielle flyvning startet 12. november 2003 med ruter til Beirut. I de påfølgende måneder ble det opprettet en ny rute nesten hver måned.

I juni 2004 fløy selskapet sin første flyvning fra UAE til Genève etterfulgt av Brussel og Toronto i oktober 2005. Etihad anses for å være ett av de beste i bransjen, og selskapet topper listene over verdens mest luksuriøse flyselskaper.

 

1 comment

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: