Flyselskap

Singapore Airlines rekrutterer igjen crew fra andre land

Foto: Airbus.

Flyselskapet Singapore Airlines rekrutterer igjen kabinansatte fra Sør-Korea, Thailand og Taiwan, ettersom selskapet forsøker ansette tilstrekkelig antall besetningsmedlemmer i tråd med høyere etterspørsel etter flyreiser.

Med lettelser i reise begrensninger i viktige asiatiske markeder som Hong Kong, Japan og Taiwan, er det nå mer presserende å få ansatt besetningsmedlemmer fra utlandet.

Frem til september var det eneste utenlandske markedet flyselskapet kunne rekruttere fra Malaysia. Ansettelsene av besetningsmedlemmer fra nabo landet startet allerede i april 2022. Før pandemien aksepterte selskapet også søkere fra Hong Kong, Kina, India, Indonesia og Japan. SIA forteller at rekrutterings kampanjene i disse landene gradvis vil gjenopptas.

SIA har tradisjonelt rekruttert kabinansatte fra et bredt spekter av nærliggende land for å supplere rekrutterings-inntaket vårt fra Singapore. Våre rekrutteringskampanjer er for å erstatte kabinansatte som har sluttet av en rekke årsaker, samt å oppfylle SIAs vekstplaner. Antall ledige stillinger varierer fra gang til gang og løpende avhengig av vårt behov.

Under pandemien frøs SIA alle ansettelser, og sendte mange av sine ansatte i permisjon uten lønn frem til februar 2022, da de startet sin lokale rekrutteringskampanje på nytt. Selskapet har siden ansatt rundt 1200 kabinansatte, og ønsker å ta inn ytterligere 800 nye rekrutter snart.

Singapore Airlines rekrutterer
Pressefoto: Singapore Airlines.

Singapore Airlines rekrutterer igjen…

Singapore Airlines ble grunnlagt i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner i 18 land – de fleste i Asia. Helt siden oppstarten har Singapore Airlines hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Selskapet har derfor arbeidet kontinuerlig med modernisering og innovasjon av sitt produkt- og servicetilbud. I dag er Singapore Airlines det mest prisbelønte flyselskapet i verden. Singapore Airlines består av en flyflåte på 104 passasjerfly, og har ytterligere 110 nye fly i bestilling. Rutenettverket, inkludert SilkAir og Singapore Airlines Cargo, omfatter hele 104 destinasjoner i 37 land.

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da var de det aller første flyselskap som fløy det med Airbus 380, verdens største passasjerfly. Helt i tråd med selskapets mål om å være det ledende selskapet innen luftfart. I 2013 introduserte Singapore Airlines en ny serie av kabineprodukter, og satte en ny standard for flyreiser i premium klassen.

1 comment

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: