Flyselskap

Norse Atlantic Airways lanserer de første rutene for sommeren 2023

Norse Atlantic kunngjør sommeren 2023
Pressefoto: Norse Atlantic Airways.

Fra i dag kan man bestille billetter på flynorse til reiser sommeren 2023 ettersom første etappe av flyreiser er lagt ut for salg. Populære ruter mellom Europa og New York, Fort Lauderdale og Los Angeles er nå tilgjengelig frem til oktober 2023.

Ytterligere nye ruter og destinasjoner for sommeren blir annonsert i desember og tidlig i 2023. Det gir kundene større valgmuligheter til en overkommelig pris.

Mellom mars og oktober – følgende er planlagt sommeren 2023.

Fra Oslo:

  • Oslo til New York JFK, tre ganger i uken, fra 2299 kr én vei i økonomi inkludert avgifter.
  • Oslo til Fort Lauderdale, to ganger i uken, fra kr 2499 én vei i økonomi inkludert avgifter.
  • Oslo til Los Angeles, to ganger i uken, fra kr 2999 én vei i økonomi inkludert avgifter.
  • Oslo til London Gatwick, daglig, fra 359 kroner én vei i økonomi inkludert avgifter.

London Gatwick:

  • London til New York, daglig, fra £333 avkastning i økonomi inkludert avgifter.
  • London til Oslo, daglig, fra £79

Fra Berlin:

  • Berlin til New York JFK, fire ganger i uken, fra €220 én vei i økonomi inkludert avgifter.

Populære destinasjoner

Reisende kan nå planlegge og bestille sommerreiser til våre populære destinasjoner med den første lanseringen av vårt sommerrutenettverk. Enten du reiser på jobb eller fritid tilbyr direkteflyvningene våre eksepsjonell verdi i både Premium- og Economy-kabinene våre. I de kommende månedene vil vi kunngjøre andre nye og spennende destinasjoner for sommeren 2023-nettverket, og vi ser frem til å dele disse detaljene veldig snart.

Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør i Norse Atlantic Airways.

Boeing 787 er et av de mest moderne, effektive flyene i lufta. Selskapets logo  er inspirert av langskipet Oseberg i Oslo. Et symbol på den langvarige oppfinnsomheten til vikingfarere. Norse anser vi flyene sine som langskip, etter tradisjonen til de norrøne mennene og kvinnene som utforsket verden for mange generasjoner siden.

Selskapets Boing 787 Dreamlinere har en rekke nyskapende teknologier som gjør dem mer komfortable, miljøvennlige og stillere, inkludert.

  • en mer komfortabel kabinhøyde, med renere luft og bedre luftfuktighet
  • verdens største jetflyvinduer, med individuelle dimmere for å møte behovene dine under flyvningen
  • moderne LED-belysning som gir deg følelsen av naturlig dagslys i kabinen – noe som bidrar til at du kommer frem avslappet og opplagt
  • 25 % lavere CO2-utslipp og 50 % lavere støynivå enn den forrige generasjonen av fly som fremdeles er i drift hos mange store flyselskaper på verdensbasis

Om Norse Atlantic Airways

Norse Atlantic Airways er et nytt flyselskap som vil tilby komfortable langdistanseflyvninger til en god pris, primært mellom Europa og USA. Selskapet ble grunnlagt av administrerende direktør og hovedeier Bjørn Tore Larsen i mars 2021. Norse har en flåte på 15 moderne, drivstoffeffektive og mer miljøvennlige flyr av typen Boeing 787 Dreamliner. Flyene vil betjene destinasjoner som New York, Florida, Paris, London og Oslo. De første flyvningene tok av i juni 2022. Selskapets hovedkontor er i Arendal.

1 comment

Comments are closed.