Flyselskap

Qatar Airways gjenåpner sin Premium Lounge i Bangkok

Premium Lounge i Bangkok
«The Brasserie» tilbyr en rekke internasjonale retter fra en à la carte-meny Foto: Qatar Airways.

Qatar Airways har gjenåpnet sin Premium Lounge i Bangkok for Qatar Airways og oneworld-passasjerer som reiser på First- og Business Class med avreise fra Suvarnabhumi lufthavn i Bangkok.

Loungen har utsikt over flyplassens velstelte hager og utsikt over terminalens bemerkelsesverdige eksterne arkitektur. Loungen tilbyr fasiliteter som lar passasjerene slappe av før de starter reisen. Romslige dusjrom er tilgjengelig, med eksklusive fasiliteter laget av den anerkjente franske parfymehuset Diptyque.

Qatar Airways kan fortelle at Bangkok Premium Lounge er åpen daglig i tidsrommene.

  • 04.00 til 07.40
  • 16.25 til 20.00
  • 21.50 til 01.25
Qatar Airways
QR-Premium lounge i Bangkok. Foto: Qatar Airways.

Premium Lounge i Bangkok

Qatar Airways Premium Lounge i Bangkok ble åpnet i februar 2018, men har vært stengt under pandemien. Inspirasjon fra moderne arabisk design og thailandsk gjestfrihet, hvor passasjerer ønskes velkommen til en oase av ro.

Premium Lounge har to store spise muligheter: «The Brasserie» for en formell matopplevelse som tilbyr en rekke internasjonale retter fra en à la carte-meny.  «The Global Deli» for en mer avslappet middag i buffét stil. Buffeten tilbyr et utvalg av varme og kalde retter og et tiltalende forrett utvalg av noen av de kjente arabiske klassikerne, inkludert tabbouleh, hummus og muhamara.

Qatar Airways Premium Lounge i Bangkok er et «paradis» for passasjerer som reiser fra Bangkok. Loungen utfyller den prisbelønte servicen flyselskapet tilbyr til sine First- og Business Class passasjerer.
For tiden flyr selskapet rundt 21 ukentlige flyvninger til Bangkok med Airbus A380 og Boeing B777-fly, i tillegg til sine 10 ukentlige flyvninger til Phuket.

I april utvidet flyselskapet samarbeidet med den thailandske kjendiskokken, Ian Kittichai, for å lansere en fornyet meny med thailandske signaturretter for passasjerer som reiser fra Bangkok og Phuket.
For å fortsette partnerskapet etablert i 2019, inneholder den nye og forfriskede menyen forretter, hovedretter og desserter, tilgjengelig for First- og Business Class passasjerer om bord på Qatar Airways-flyvninger.

%d bloggere liker dette: