Bonus Program Flight Deals Flyselskap

Business Class tilbud til Cuba | Air France KLM | Mars 2023

Business Class tilbud til Cuba

Reis til Cuba og opplev et land med en fantastisk historie, fengslende kultur og flotte naturopplevelser. Øystaten som er hjemstedet til salsaen, cubanske sigarer og utrolig vakre karibiske strender er et interessant reisemål. Denne relativt lille øya har mange store opplevelser. Nå kan vi presentere et godt tilbud i Business Class tilbud til Cuba 

Nå er det gode prisalternativer mot slutten av mars 2023 fra Amsterdam. Dette er vårt funn fra Google-flights.

Skjermdump: Google flights.

Vi anbefaler alltid å bestille hos flyselskapet, og KLM har en god søkemotor på Norsk !

Opptjening av poeng

Selv om dette tilbudet har best priser fra Amsterdam, kan vi allikevel anbefale å bestille dette som separate billetter. Dersom du er bekymret for å ikke rekke videreforbindelsen neste morgen, er det jo aldri direkte feil med en natt i Amsterdam.

  • Flying Blue er det gratis bonusprogrammet til Air France, KLM, Aircalin, Kenya Airways, Transavia og TAROM.
  • Det er et program som belønner deg hver dag, selv når du ikke reiser.
  • Jo flere Experience Points (XP) du opptjener, jo flere muligheter har du til å endre statusen din og få tilgang til enda flere fordeler.

Alle som melder seg inn i programmet starter som en Explorer, men Explorer-statusen kan endre og utvikle seg. Fra Explorer, kan du gå opp til Silver, videre til Gold, og deretter til Platinum avhengig av hvor mange Experience Points (XP) du opptjener. Hver status har sine egne bestemte privilegier og fordeler du kan oppdage og nyte. Har du pakket bagasjen ennå?

XP (Experience Points) er hva som bestemmer statusen din. Du opptjener et visst antall XP på hver kvalifiserende flyvning du tar med Air France, KLM og våre partnerflyselskap. Antall XP opptjent under kvalifiseringsperioden din er det som signaliserer en potensiell endring i statusen din. Avhengig av det totale antall XP opptjent, vil du enten beholde eller endre din gjeldende status. Hovedsaken å ha i tankene om XP er at jo flere du samler, jo flere privilegier og fordeler kan du få tilgang til. Det er på tide å samle dine XP.


flight deals Now or never torsdag 26 september 2019

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg på vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Business Class tilbud til Cuba

Der finnes ikke andre land som Cuba noen steder i verden. Denne øystaten – den største øya i Det karibiske hav – er et flott reiseland med en unik politisk historie du vil få se sporene av med egne øyne når du reiser rundt i dette interessante landet.

Arven etter den spanske kolonitiden, revolusjon og et kommunistisk styre har satt sine spor på landet. Helt konkret hevdes det ofte at Cuba er «frosset fast i tiden», for det er relativt lite som har endret seg siden slutten på 1950-tallet, da Fidel Castro kom til makten.

I dag står Cuba overfor store forandringer, så det er ikke usannsynlig at Cuba om få år vil være et helt annet land enn det man kan oppleve når man reiser rundt på øya i dag: pulserende salsarytmer, gamle amerikanerbiler, kolonitidsbygninger, vakker natur og karibiske strender i skjønn forening.


 

Teheran New Promo Rewards

Om KLM Royal Dutch Airlines

KLM Royal Dutch Airlines ble grunnlagt i 1919, og har vært en del av selskapet Air France-KLM siden fusjonen i 2004. De to flyselskapene har beholdt sin identitet og fokuserer på tre kjernevirksomheter: passasjertransport, cargo og vedlikehold av fly. Vi tilbyr våre kunder et nettverk av 328 destinasjoner i 118 land. Siden sammenslåingen har flyselskapet nesten doblet sine inntekter og økt antallet destinasjoner.

Air France-KLM er rangert som verdens mest bærekraftige flyselskap 12 år på rad av Dow Jones Sustainability Index, den ledende indeksen for måling av bærekraftige virksomheter.


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.