Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

Black Friday tilbud med Awardfares.com – få 50% rabatt på de første tre månedene

50% rabatt på de første tre

Tradisjonen tro tilbyr Awardfares.com et spesielt tilbud til lesere av frequentflyer.no på  Black Friday få 50% rabatt på de første tre månedene av medlemskapet. Tilbudet er live fra i dag 09:00 CET og gjelder frem til mandag 28. november 2022 (Cyber-Monday).

Du kan egenhendig bestille Star Alliance bonus reiser online som medlem av SAS EuroBonus. Tidligere var man vært tvunget til å bestille reisen per telefon, dersom man ønsket å benytte SAS EuroBonus poeng på reise med en Star Alliance partner. Løsningen kan være bonusreiser med Star Alliance og Award Fares som søkemotor.

50% rabatt på de første tre månedene – hva koster herligheten ?

50% rabatt på de første tre
Ordinær-prisliste til Awardfares. Oppdatert pr. 22-11-2022.

Award Fares til  Star Alliance bonusreiser

Sliter du med å finne en god anvendelse av dine opptjente / samlede bonuspoeng ? Løsningen kan kanskje være hjemmesiden www.awardfares.com.  Siden tilbyr en avansert  søkemotor for bonusreiser for alle selskapene i Star Alliance.  AwardFares er den enkleste måten å søke på bonusreiser blant flere Frequent Flyer program i Star Alliance. De viktigste fordelene med AwardFares er:

Awardfares som Black Friday tilbud bonusreiser

  • Enkel oversikt over tilgjengeligheten ved å bruke Award Calendar.
  • Kraftig bonusreise tilgjengelighet-søk i flere lojalitetsprogram.
  • Overvåk bonusreise-tilgjengeligheten ved å bruke Award Alerts.
  • Finn «last minute» muligheter med Award Trips.

søkemotor Star Alliance bonusreiser

Hjemmesiden har også en award-builder, som er knyttet opp mot Google Maps, som ganske elegant lager et komplett oversikts bilde over reiseruten. Regelsettet om inntil 24 timer stop-over fanger den også opp. Når reisen er bestilt, tar man opp telefonen å ringer til SAS, dersom man ikke lykkes å booke online. Medlemmer hos Air Canada Aeroplan har også tilgang på andre selskaper enn de som er del av Star Alliance.

Awardfares med Black Friday tilbud

I år tilbyr vi i samarbeid med Awardfares – halv pris –  50% rabatt på de første tre månedene for alle nivåer under Black Friday! Tilbudet avsluttes mandag 28.november klokken 23:59. Tilbudet gjelder bare nye kunder som ikke har et nåværende / tidligere betalt abonnement. Oppgrader din gratis konto til Awardfares Gold nivå for tilpassede søk, varsler og mer, eller oppgrader til Diamond for alle Gold funksjoner pluss ubegrensede søk og varsler! For mer informasjon, gå over til prissiden.

Rabatten blir først synlig ved betalling. Lykke til !


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.