Bonus Program Flyselskap

Norwegian forlenger gyldigheten av CashPoints

Schibsted Norwegian fryser Norwegian forlenger gyldigheten

Norwegian forlenger gyldigheten av CashPoints som noen passasjerer valgte å få i refusjon for avbestilte flyvninger under pandemien i 2020. Passasjerer kan bruke disse poengene frem til utgangen av 2023.

Vi er glade for å kunne fortelle at vi forlenger gyldigheten av alle CashPoints som ble gitt som refusjon til våre reisende som valgte å få CashPoints i refusjon for sine kansellerte flyvninger i 2020. Selv om mange av passasjerene har gjenopptatt reisevanene sine, forstår vi at ikke alle har hatt mulighet til å bruke sine CashPoints slik de ønsker ennå. Passasjerer kan nå bruke CashPoints de har fått i refusjon helt frem til slutten av 2023.

Christoffer Sundby, konserndirektør for marked, salg og kundeservice i Norwegian. 

Norwegian forlenger gyldigheten av cashpoints

Reisende kan bestille sin flyvning i dag og reise når og hvor de vil. CashPoints kan brukes til å betale for flybilletten (enten helt eller delvis), innsjekket bagasje, setereservasjoner, forhåndsbestilte måltider og mer. Det finnes ikke begrensninger i antall tilgjengelige seter per flyvning for de som vil benytte seg av sine opptjente CashPoints. Dette er også kjernen i Reward programmets popularitet og blant hovedgrunnene til at det flere ganger er kåret til Europas beste fordelsprogram.

CashPoints er Norwegians digitale valuta. Medlemmer av Norwegian Reward tjener CashPoints på flyreiser, hotellbestillinger, leiebiler samt hos Norwegians partnere, og bruker dem deretter til å få rabatter på fremtidige flyvninger med Norwegian. Kunder som omfattes av dette vil kontaktes direkte. For øvrige CashPoints gjelder vanlige vilkår.

Norwegian Reward

Hver gang man bestiller en flyreise med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Reward sine partnere tjener man CashPoints. Disse kan blant annet benyttes til å betale for flybilletter, Fast Track, setereservasjon, bagasje eller billettendringer. Medlemmer som flyr ofte, får også en ekstra fordel for hver sjette reise. Det er også mulig å koble sin Norwegian Reward-profil opp mot et gratis Bank Norwegian-kredittkort. Det gir CashPoints på alle varekjøp. Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler som rabatter og ekstra Cashpoints når man bestiller leiebil, hotell og andre tjenester. Fordelsprogrammet er helt gratis.