Flyselskap Rutenytt

Flyr lanserer sommerprogram med 29 reisemål og to helt nye ruter

Flyr lanserer sommerprogram
Flyr PR foto: Adrian Olstad

Flyrs lanserer sommerprogram for sommeren 2023, som nå  er åpnet for salg. Det nye norske flyselskapet vil tilby 29 ruter gjennom sommeren til populære reisemål i inn- og utland. Den vakre greske øya Korfu og alltid attraktive London er nye denne sesongen.

– Vi gleder oss til å komme tilbake med et sterkt og variert program neste sommer, ikke minst til Sardinia, Sicilia, Porto, Thessaloniki og Dubrovnik, som var svært populære sist sommer. Vi ser også fram til å tilby spanske favoritter som Palma, Barcelona, Alicante, Malaga, Las Palmas og Madrid, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Flyr.

Det har vært stor etterspørsel etter enda flere ruter fra Flyr neste sommer, og basert på innspill fra gjester lanserer selskapet to helt nye reisemål.

– Den vakre greske øya Korfu og alltid attraktive London er nye Flyr-reisemål neste sommer. I Flyr er vi opptatt av å lytte til kundene, og vi håper og tror disse rutene vil bli godt mottatt, sier Ramdahl.

Flyr tilbyr også direkteflygninger fra Bergen, Trondheim og Stavanger til Alicante.

Flyr lanserer sommerprogram – Girer opp på norsk innenriks

Flyselskapet vil også tilby enda flere avganger fra Oslo til Bergen og Trondheim i sommerprogrammet. I tillegg kommer selskapet tilbake på Oslo-Tromsø og Oslo-Evenes med flere avganger i uken.

– Vi er glade for igjen å kunne tilby både fritids- og forretningsreisende flere avganger på  norsk innenriks.  Mange trofaste gjester har savnet oss, og vi gleder oss til å ønske både lojale og nye gjester velkommen om bord, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

De nye rutene kan nå bestilles på flyr.com og i Flyr-appen, samt gjennom reisebyråene.


Flyr er det nye norske flyselskapet som etter vel et år på vingene har begeistret markedet.  Med populære reisemål, gode priser og vennlig service. Rutenettet omfatter flere reisemål i Norge, en rekke europeiske storbyer som Paris, Roma Brüssel, Berlin og Barcelona, samt typiske feriedestinasjoner som Alicante, Malaga og Las Palmas. I sommerhalvåret tilbyr selskapet også flygninger til en rekke andre reisemål i Portugal, Hellas, Kroatia og Italia. Alle de 450 engasjerte menneskene som jobber i Flyr er fast ansatt direkte i flyselskapet. Flyr har en flåte på 12 fly av typen Boeing 737-800 og Boeing 737-8. Gjennomsnittsalderen på flåten er på om lag fem år. Det gjør flåten til den mest moderne, mest drivstoffeffektive og mest miljøvennlige i Norden. Siden oppstarten har 1,8 millioner valgt å reise med selskapet og 350 000 er med i lojalitetsprogrammet Flyr+.

%d bloggere liker dette: