Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

Slik finner du igjen bonusreiser med Star Alliance på egenhånd

Verden Rundt bonusreiser med Star Alliance SAS Eurobonus

Bonusreiser med Star Alliance – Alle veier fører til Rom. Mange har kanskje opparbeidet seg en SAS Star Alliance companion ticket, men der stopper det. Du lurer kanskje på hvordan finner du den reisen du egentlig ønsket deg ?.Singapore Airlines er ikke tilgjengelig på grunn av tekniske utfordringer.

Opptjening av SAS EuroBonus poeng er kanskje den letteste delen av gamet. Du setter “tonnevis” av bruk på kredittkortet ditt, du flyr nødvendige antall strekninger med fly, du leier bil, du bor på hotell. Etterhvert ender du opp med en flott saldo av Eurobonuspoeng på din SAS EuroBonus konto, men du finner ikke noe annet spennendene reisemål enn en tur til Paris eller London. Dersom du er tilfreds med denne bruken av dine hardt opptjente poeng, bør du kanskje stoppe her.

bonusreiser med Star Alliance

EuroBonus medlemmer som har anskaffet seg et SAS Eurobonus American Express Elite, og har opptjent en Companion ticket (CT) i tillegg. Denne muligheten gir enten halvpris på reisen, eller muligheten for å reise 2 for prisen av en.

bonusreiser med Star Alliance SAS Eurobonus
Star Alliance er den første globale luftfartsalliansen i verdenshistorien. Samarbeidsavtalen trådte i kraft 14. mai 1997. Flyselskapene som er med i Star Alliance er: SAS, Air Canada, Air New Zealand, All Nippon Airways, Austrian Airlines, Lufthansa, Singapore Airlines, Thai Airways International, United Airlines og Air China. Flere er kommet til senere.

Ikke alt er offentlig kjent informasjon…

På hjemmesidene til SAS EuroBonus får du som medlem dessverre ikke all nødvendig informasjon. Men fortvil ikke det finnes løsninger for deg og dine poeng.

SAS sin egen løsning til Bonusreiser med Star Alliance

Skjermdump sas.se
Skjermdump sas.se

 

Travelhacks

bonusbillett med Star Alliance SAS Eurobonus

Denne web-servicen gir kun tilgang til reiser med SAS, og er en veldig enkel utgave som kun gir tilgang til SAS langdistanse nettverk. Men den er til gjengjeld veldig oppdatert og nøyaktig. Her bør man ha penn og papir klar for å notere sine funn. Husk at dersom noe interessant dukker opp, må du ikke vente / tenke for lenge. Plutselig er det noen andre som har bestilt akkurat denne reisen.

Min anbefalte løsning, og min “beste” venn er  awardfares.com

SAS Eurobonus

På siden awardfares.com, hvor jeg har vært medlem i flere år må man registrere seg. Her får man tilgang til Star Alliance, og det aller helligste Star Alliance First Class. Her er det også en flott funksjon hvor man kan bygge opp sine egne bonusreiser. Websiden gir automatisk svar på videre forbindelser fra valgte destinasjoner. Her slipper man penn og papir, men sørg for å ha kredittkort og security-code til SAS EuroBonus for hånden.

 

SAS Eurobonus

 

@frequenflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonus-opptjening hos SAS eller annen partner.

Betaling av skatter- og avgifter – Bonusreiser med Star Alliance

Vi kan anbefale å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-30 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

 

 


flight deals

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.

5 comments

  1. Ser ikke ut som det er helt oppe enda. Får “Det är tyvärr inte möjligt att boka flyg med poäng just nu. Vi jobbar på att få detta fixat så snart som möjligt.” når man prøver å søke etter billeter for poeng.

Comments are closed.