Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

Austrian Airlines Business til Bangkok – snaue 16 laken

Austrian Airlines Business
Austrian Airlines – Business Class. Pressefoto.

Lufthansa gruppen er førstemann ut med virkelig gode priser i Business Class fra Oslo. Reis Star Alliance Business Class fra Oslo til Bangkok for NOK 15 206. Vi har funnet priser med Austrian Airlines Business Class i perioden mars-mai 2024. 

Bangkok, hovedstaden i Thailand og hjemmet til en befolkning på mer enn 7 millioner, er et av verdens mest populære feriemål. Mange besøkende kommer for å handle, spise og drikke til lave priser, oppleve det pulserende utelivet og nyte de vakre templene som nesten finnes overalt i byen. Å reise til andre destinasjoner i Thailand eller andre steder i Asia er enkel fra byens store og moderne flyplass, Suvarnabhumi Airport. Krung Thep, som betyr “City of Angels”, er et alternativt navn for Bangkok.

Foto: Pixabay.com

Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. @freqentflyer.no anbefaler alltid å bestille direkte fra flyselskapet.

Austrian Airlines Business
Google flights.

På nettstedet wheretocredit.com kan man regne ut antall grunnpoeng reisen gir:

www.wheretocredit.com

 

Betaling av Star Alliance Business class

@freqentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonus-opptjening hos SAS eller annen partner.

Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

 

Austrian Airlines

Austrian Airlines er det internasjonale flyselskapet i Østerrike og ble grunnlagt i 1957. Siden 2003 har Austrian Airlines operert som Austrian. Flyselskapet har den internasjonale lufthavnen i Wien, Wien internasjonale lufthavn, som base. Austrian Airlines ble kjøpt av Lufthansa 31. august 2009 og er nå en del av Lufthansa-gruppen.

I de første årene drev selskapet med innenriks- og europaruter, men utvidet driften på slutten av 60-tallet, da de åpnet en rute til New York i samarbeid med belgiske Sabena. Selskapet ble med i den globale flyalliansen Star Alliance i 2000. I de senere år har selskapet hatt økonomiske problemer, noe som førte til at Lufthansa kjøpte opp selskapet, og opererer nå som eier.

Austrian Airlines opererer også flygninger i Norge, med daglig rute fra Oslo lufthavn, Gardermoen til Wien.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.

2 comments

  1. Er det et tegn på at prisene i business til Asia begynner å falle igjen? 🙂

    1. Fredrik Lund kanskje – det har vært helt sykt overpriset. Cathay Pacific er på vingene igjen, så utover høsten er nok tilbudet høyere enn reell etterspørsel, det gir nok konkurranse og bedre tilbud. Sjekket Singapore Airlines – de vil fortsatt ha 80K for en reise i Business Class😂

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: