Flyselskap

Hit reiser nordmenn i sommer med Norwegian

Gode råd og tips Norwegian og Unionen Norwegian er tilbake Norwegian skal fly med Norwegian
Foto: Norwegian

Sommeren er her og mange nordmenn ønsker å reise til utlandet for å oppdage mer av alt Europa har å by på, både storbyene og de solfylte strendene. Norwegian har satt sammen en liste over de ti mest populære utenlandsdestinasjonene for norske reisende sommeren 2023. London, København og Alicante ligger på toppen, etterfulgt av Malaga, Palma, Barcelona, Antalya, Nice, Kreta og Split.

Sommersesongen er den perioden på året der nordmenn reiser mest. I sommerprogrammet tilbyr Norwegian nærmere 300 ruter til over 114 reisemål på tvers av rutenettverket i Norge, Norden og Europa. Fra Oslo lufthavn Gardermoen flyr Norwegian i tillegg til 14 direkte innenlandsruter også 19 direkteruter til destinasjoner i Norden og mer enn 60 direkteruter til reisemål i hele Europa.

Vi er glade for å kunne tilby et stort og variert rutenettverk denne sommeren, en periode der folk reiser mest. Det er økt interesse for reiser i Europa. Nå tilbyr vi enda flere linjer og avganger enn i fjor sommer og vi ser frem til å ønske alle reisende velkommen om bord.

Magnus Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Dette er de ti mest populære reisemålene for nordmenn sommeren 2023 med Norwegian

 1. London
 2. København
 3. Alicante
 4. Malaga
 5. Palma
 6. Barcelona
 7. Antalya
 8. Nice
 9. Chania (Kreta)
 10. Split

Om selskapet

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Flyselskapet er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

1 comment

 1. Det Europa har å by på nå er…45-50 grader!! Vel bekomme!🥵🌞🌞🌞

Comments are closed.