Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

Point Bargains – Rabatt på EuroBonus reiser !

desember utgave Mai utgaven Rabatt på EuroBonus

Fly til Palma, Milano og Roma med 25 % poengrabatt denne vinteren! Rabatt på EuroBonus reiser.

Året går mot slutten, og vinteren nærmer seg med raske skritt. For mange av oss betyr dette mørkere dager, kaldere temperaturer, og kanskje til og med slapsevær. Men frykt ikke! Det er på tide å rømme fra hverdagens rutiner og komme deg til de solrike destinasjonene i Sør-Europa. Og her er den gode nyheten: SAS gir deg en fantastisk sjanse til å gjøre nettopp det!

25 % poengrabatt til Palma, Milano og Roma

SAS har nettopp annonsert en spennende kampanje som gir deg 25 % poengrabatt når du reiser til Palma de Mallorca, Milano eller Roma. Dette tilbudet gjelder for reiser i SAS Go eller Plus, både én vei og tur/retur, fra Skandinavia. Det betyr at uansett om du er på utkikk etter en helgetur, en lengre ferie, eller kanskje en kombinasjon av flere destinasjoner, så er dette det perfekte tidspunktet å bestille reisen din.

Barn får også fordeler

SAS vet at reiser ofte inkluderer hele familien, derfor inkluderer dette fantastiske tilbudet også barn. Barn mellom 2–11 år får en imponerende 50 % rabatt, og dette gjelder selv på kampanjeprisene. Så uansett om du reiser med partneren din, familien eller som en soloeventyrer, kan du glede deg over de fantastiske rabattene som tilbys i denne kampanjen.

Vinterens datoer

Dette fantastiske tilbudet gjelder for reiser i perioden fra 1. november 2023 til 31. januar 2024. Dette betyr at du kan planlegge drømmereisen din akkurat når det passer deg best i løpet av vintermånedene. Uansett om du ønsker å utforske de historiske gatene i Roma, nyte de kulinariske opplevelsene i Milano, eller slappe av på de gyldne strendene i Palma de Mallorca, gir denne kampanjen deg muligheten til å gjøre det til en pris som ikke vil tømme lommeboken din.

Bestillingsvindu

Husk at du bør være rask med å bestille, da dette tilbudet kun er tilgjengelig i en begrenset periode. Du har muligheten til å bestille din drømmereise fra 18. til 24. oktober. Vær oppmerksom på at skatter og avgifter kommer i tillegg til poengrabatten, men med de fantastiske prisene som tilbys, vil du fremdeles få mye valuta for pengene.

Så hvorfor sitte fast i vinterkulden når du kan flykte til varme destinasjoner i Sør-Europa? Ta tak i dette fantastiske tilbudet fra SAS EuroBonus og gjør vinteren minneverdig med en uforglemmelig reise til Palma, Milano eller Roma. Her er sjansen til å oppleve kultur, historie og kulinariske herligheter, alt mens du nyter solen og det herlige været i Sør-Europa. Bestill reisen din i dag, og gjør deg klar for vinterens mest spennende eventyr!

Rabatt på EuroBonus reiser – betaling av reisene

Vi kan anbefale å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-30 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

 

25 % poengrabatt – det med liten skrift

 • Mellomlandinger på innenlandsflygninger er inkludert dersom ikke annet er nevnt.
 • Poengrabatt gjelder alltid for tur/retur.
 • Du kan bestille dette tilbudet via Internett på få minutter.
 • Poengrabatter er ikke tilgjengelige når du blander poeng og kontanter.
 • Reisen må fullføres i den nevnte perioden for at rabatten skal gjelde.
 • Barn får 50 % rabatt på tilbudet dersom ikke annet er nevnt.
 • Spedbarn reiser gratis. Dersom du bestiller et sete til barnet, får du 50 % rabatt.
 • Start- og sluttid for tilbudene er alltid UTC-tid dersom ikke annet er nevnt.
 • Antall tilgjengelige bonusseter er begrenset – prøv å unngå søndager.
 • Reservasjoner kan ikke endres etter at bestillingsperioden er over. Etter bestillingsperioden gjelder vanlig bonuspris.
 • Noen ganger er det ingen direkteflygninger i en sone eller mellom to soner, så du må du mellomlande i en annen sone. Dette kan gjøre bonusen dyrere.
 • Du kan ikke blande klasser i disse tilbudene. For å få rabatten må du bestille billetter i samme reiseklasse.
 • Den reisende må betale eventuelle avgifter, slik som flyplassavgifter.
 • Kan ikke kombineres med andre bonusrabatter/-tilbud.
 • Generelle medlemsvilkår for EuroBonus gjelder.

%d bloggere liker dette: