Flyselskap SAS EuroBonus

SAS EuroBonus Kampanje: Doble poeng og flere fordeler med Avis bilutleie

flere fordeler SAS

Dersom du planlegger en høsttur, har SAS EuroBonus en spennende kampanje som du ikke vil gå glipp av. Fra nå og frem til 15. desember 2023 har du muligheten til å tjene doble ekstrapoeng når du leier bil med Avis. Dette gir deg ekstra insentiver til å utforske nye steder og oppleve mer på turen din.

I tillegg til de doble poengene, vil du også nyte andre fordeler:

 • Opptil 15 % rabatt:** Kampanjen gir deg inntil 15 % rabatt på leieprisen, som kan bidra til å gjøre turen mer økonomisk.
 • Gratis ekstra sjåfør:** Du får en ekstra sjåfør inkludert uten ekstra kostnad, noe som gjør det enklere å dele kjøreoppgavene og nyte reisen sammen med andre.

Husk at de doble poengene tildeles for leieavtaler som blir gjort mellom nå og 15. desember 2023. Dette gir deg et vindu med flotte muligheter for å dra nytte av denne kampanjen på din kommende høsttur.

SAS EuroBonus gir deg flere grunner til å velge Avis for din bilutleieopplevelse, og denne kampanjen legger til ekstra fordeler for SAS EuroBonus-medlemmer. Så, planlegg turen din, lei en bil med Avis, og nyt de doble poengene, rabatten og ekstra sjåføren på veien. Bon voyage!

Flere fordeler – VILKÅR OG BETINGELSER:

 1. Kampanjen er tilgjengelig for kvalifiserte SAS EuroBonus-medlemmer
 2. For å delta må kvalifiserte deltagere leie bilgruppe C eller høyere med leielenge på 3 dager eller lengre.
 3. Kvalifiserte leier må bookes mellom 16. oktober 2023 og 12. november 2023, med leieperiode mellom 16. oktober 2023 og 15. desember 2023.
 4. Kvalifiserte leier må bookes via secure-one.avisworld.com/no_NO/Avis-Eurobonus/ eller www.avisworld.com/EuroBonus
 5. For å tjene SAS EuroBonus-poeng må kvalifiserte leier inkludere hovedsjåførens SAS EuroBonus-medlemsnummer. SAS EuroBonus-nummeret må oppgis ved henting av leiebilen.
 6. *Gyldig for alle leiesteder i Europa, Midtøsten, Afrika, Asia og USA
 7. Kvalifiserte leier tildeles 1500 ekstrapoeng for Gull-, Diamond- og Pandion-medlemmer og 1000 ekstrapoeng for EuroBonus- og Sølv-medlemmer, i tillegg til standardpoengene på 1000 og 1500 poeng pr. leie, avhengig av ditt medlemsnivå. Kunder som i tillegg betaler med et SAS EuroBonus Mastercard vil motta ytterligere 500 ekstrapoeng på toppen av de doble bonuspoengene. Gjelder for leier med leielengde på 3 dager eller lenger.
 8. Minimum 2000 SAS EuroBonus-poeng gis pr. kvalifiserte leie, og maksimum 3000 poeng pr. kvalifiserte leie. Kunder som betaler med et SAS EuroBonus Mastercard vil tjene minimum 2500 SAS EurBonus-poeng pr. kvalifiserte leie, og maksimum 3500 poeng pr. kvalifiserte leie avhengig av ditt medlemsnivå.
 9. Poengbonusen gjelder ikke for leie av Prestige-biler, vans eller Avis Sjåfør Service, over hele verden.
 10. Tilbudet kan ikke benyttes sammen med andre kuponger, kampanjer eller bonusprogram.
 11. Kampanjepoeng tildeles for maksimalt tre leier som gjøres i løpet av kampanjeperioden.
 12. Det kan ta inntil 4 uker fra leiedato til poengene tildeles.
 13. Standardvilkår for Avis- og SAS EuroBonus-partnerskapet gjelder. Vilkår og betingelser er tilgjengelig på secure-one.avisworld.com/no_NO/Avis-Eurobonus/.
 14. Leietakeren må oppfylle Avis sine krav til alder, sjåfør og kreditt.
 15. Promotør: Avis Budget EMEA Ltd, Avis House, Park Road, Bracknell, Berkshire, RG12 2EW, United Kingdom.

1 comment

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: