Flyselskap

Norse Premium Class har fått en oppgradering

Norse Premium Class
Foto: Norse på Linkedin / Facebook.

Norse Premium Class har fått en oppgradering. Med helt nye måltidalternativer, myke tepper og puter for ultimat komfort, og fremdeles den mest generøse premium benplassen over Atlanterhavet, er vi glade for å legge til flere detaljer i vår Premium-opplevelse – allerede anerkjent av flyanmeldelser som en av de beste i sin klasse globalt. ✈️ Er det ikke på tide at du unner deg selv Norse Premium?

Reiseopplevelsen blir stadig bedre med Norse Premium Class. Denne førsteklasses reiseopplevelsen har nettopp fått en oppgradering som vil gjøre din reise enda mer behagelig og minneverdig.

Med splitter nye måltidsalternativer vil du bli servert deilige retter som gir smaksløkene en ekstra grunn til å smile. Premium-gjester kan se frem til et variert og velsmakende utvalg av retter som vil gjøre reisen til en “gastronomisk” opplevelse.

I tillegg til de forbedrede måltidene vil du også kunne nyte myke tepper og puter som er spesialdesignet for å gi deg optimal komfort og søvnkvalitet under din reise. Når du lener deg tilbake i din luksuriøse stol, vil du føle deg som hjemme, takket være disse ekstra detaljene.

Foto: Norse på Linkedin / Facebook.

Norse Premium Class

Men det er ikke alt. Norse Premium Class tilbyr fortsatt den mest generøse benplassen over Atlanterhavet. Noe som gir deg nok plass til å strekke deg ut og slappe av under hele reisen. Dette er spesielt viktig for lange flyturer, og Norse leverer.

Det er ikke uten grunn at Norse Premium allerede er anerkjent som en av de beste i sin klasse globalt av fly-anmeldelser. Denne oppgraderingen tar din reiseopplevelse til et nytt nivå, og du kan se frem til å bli bortskjemt under hele reisen.

Så hvorfor ikke unne deg selv en førsteklasses opplevelse? Enten du reiser for forretninger eller fornøyelse, vil Norse Premium Class gjøre turen enda mer spesiell. Bestill din plass i Norse Premium Class i dag og nyt alt det har å tilby.

4 comments

  1. Å snakke om ‘ultimat komfort’ på et helt greit premium economy produkt er vel litt store ord?

    1. Øyvind Sæthre delvis enig. Var ikke veldig fornøyd i fjor sommer // OSL- FLL // MCO-OSL. 50k for fire pax

    2. Petter Paulsen Som et premium economy produkt synes jeg rad 1 er fin siden jeg ikke får noen i fanget og jeg kan legge kofferten på gulvet så beina er høyt oppe. Lengre bak i kabinen synes jeg det er trangt. Har bare flydd disse flyene et par ganger da de fløy for Norwegian, men setene er jo de samme.

  2. Vel , vel? Kanskje som såkalt lavprisselskap kan skrytet stemme. Men kan nok ikke sammenliknes med standarden som nettverksselskap presenterer over Atlanteren, både på mat, benplass, sete komfort , service i deres premium klasser.

Comments are closed.