Credit cards Flyselskap

Endringer i CashPoints-opptjening og forsikringsdekning med Bank Norwegian-kortet fra 2024

CashPoints-opptjening

Bank Norwegian kunngjør viktige endringer i reglene for CashPoints-opptjening og forsikringsdekning for kortholdere som vil tre i kraft fra 1. januar 2024. Disse justeringene vil påvirke måten kunder tjener CashPoints og forsikringsfordeler med Bank Norwegian-kortet.

Fra og med det nye året vil det ikke lenger være ekstra CashPoints-opptjening knyttet til bestemte kategorier av bruk. Inkludert el-billading, utenlandsbruk eller kjøp av kollektivbilletter. Dette betyr at kunder ikke lenger vil motta bonuser for disse aktivitetene. Imidlertid vil den grunnleggende CashPoints-opptjeningen på 0,5 % for vanlig kortbruk fortsette som før. Kunden vil også fremdeles ha muligheten til å tjene ekstra CashPoints i henhold til gjeldende regler ved kjøp av flybilletter hos Norwegian.

En annen betydningsfull endring er at cashback-opptjeningen for vanlig kortbruk forblir uendret på 0,5 %. Dette gir reisende muligheten til å velge mellom CashPoints og cashback, og de kan enkelt veksle mellom de to bonus programmene ved hjelp av appen eller MinSide.

lørdag er
Foto: Frende forsikring.

CashPoints-opptjening – tap av forsikring

Videre, med hensyn til forsikringsdekning, har kortinnehavere hatt glede av inkludert dagligvareforsikring som en del av kortholdersfordelene. Fra og med 1. januar 2024 vil denne forsikringen opphøre for alle kredittkortkunder. Likevel vil kunder fortsatt ha muligheten til å melde skader hvis de har vært sykemeldt eller arbeidsledig i forsikringsperioden frem til 31. desember 2023.

Tilsvarende forsikringsdekning vil heretter kun være tilgjengelig gjennom Bank Norwegians tilleggstjeneste betalingsforsikring. Dette gir kundene muligheten til å velge de dekningene som passer best for deres behov. Endringene er en del av Bank Norwegians kontinuerlige tilpasning av sine tjenester for å møte kundenes behov og endringer i markedet. De oppfordrer kundene til å utforske og utnytte fordelene av disse oppdateringene.

Med disse justeringene forplikter Bank Norwegian seg til å fortsette å tilby sine kunder en konkurransedyktig og fleksibel kredittkortopplevelse. For mer informasjon om disse endringene og hvordan de kan påvirke deg som kortholder. Du kan besøke MinSide eller kontakte Bank Norwegian direkte.

Om Bank Norwegian

Bank Norwegian er en filial av NOBA Bank Group AB (publ) og opererer med adresse i Fornebu, Norge. Selskapet har etablert seg som en ledende leverandør av kredittkorttjenester og finansielle løsninger, og de fortsetter å tilby innovative produkter til kunder i Norge og internasjonalt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: