Flyselskap Rutenytt

airBaltic lanserer rute mellom Torp og København

Foto: airBaltic.

airBaltic bekrefter at flyselskapet lanserer rute mellom Torp og København.

Det gleder oss at airBaltic har kapasitet til å bedre tilbudet mellom Torp og København. airBaltic starter å fly mellom TORP og København tirsdag 2. april og vil ha tre avganger i uken, tirsdag, torsdag og søndag. Dette gjør at forretningsreisende kan reise ut tirsdag morgen for å jobbe i København onsdag og torsdag, før man flyr hjem til TORP torsdag ettermiddag. For fritidsmarkedet er det fint å kunne dra til København på torsdag ettermiddag og komme tilbake etter helgen søndag kveld. Dette blir airBaltics andre rute fra TORP. Den første ruten starter allerede 2. desember og går to ganger i uken til Gran Canaria.

Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på Torp Sandefjord lufthavn.


Vi jobber kontinuerlig for å tilpasse oss markedet og passasjerenes etterspørsel. Det gleder oss derfor å kunne bidra til å øke flyforbindelsene i Nord Europa. Økt kapasitet gir oss mulighet til å knytte Torp og København bedre sammen og vi vil tilby lokale reisende veltilpassede rutetider mellom de to byene, med tre avganger i uke».

Thomas Ramdahl, Senior Vice President for Network management i airBaltic

Den nye ruten kan bookes på www.airbaltic.com, der du finner de beste prisene.

airBaltic starter sin første rute fra Torp til Las Palmas, Gran Canaria (Spania) lørdag 2. desember i år. Ruten til København vil ha oppstart tirsdag 2. april 2024 og billetter legges ut for salg i dag.

airBaltic har større rutenettverk
Foto: Air Baltic.

Rutene vil bli fløyet av airBaltics topp moderne Airbus A220-300 fly som er blant de mest miljøvennlige kommersielle flyene på markedet. Sammenlignet med tidligere generasjoner flytype av samme størrelse, reduserer dette flyet utslipp av CO2 med 20% og slipper ut 50 % mindre NOx, samt at det har 4x mindre fotavtrykk for støy. Flyet byr på høy servicegrad til passasjerer med større seteplass, større vindu, bedre plass til håndbagasje i kabinen, bedre toaletter mm.

airBaltic lanserer rute til København

airBaltic er et flyselskap etablert i 1995. Den største eieren er den Latviske stat med 97,97% av aksjene, mens resten av aksjonærene har 2,03%. Gjennom de siste 27 årene har airBaltic utviklet, et sterkt og internasjonalt respektert flyselskap. Selskapet har mer enn 2 300 ansatte. airBaltics flyflåte består av 44 Airbus A220-300 fly og er en av Europas yngste flyflåter. Flyselskapet har mottatt en rekke internasjonale priser blant annet for både innovative og service. Skytrax har to år på rad kåret airBaltic til beste flyselskap i sin region. I tillegg mottok airBaltic i 2022 IATAS lagpris for mangfold og inkluderings. I 2023 ble de tildelt APEXs Passengers Choice Award of Best Cabin Service i Europa.

airBaltic flyr mer enn 100 ruter fra Riga, Tallin, Vilnius og Tampere og tilbyr videre forbindelse til en lang rekke destinasjoner på flyselskapets rutenett i Europa, Midtøsten, Nord Afrika og Kaukasus regionen. En fullstendig oversikt over airBaltics ruter og billetter er tilgjengelig på selskapets hjemmeside: www.airbaltic.com.