Flyplass Flyselskap

Nytt flyselskap airBaltic etablerer seg på Torp Sandefjord (TRF)

<yoastmark class=
Pressfoto: Sandefjord Lufthavn Torp.

Sandefjord Lufthavn, Torp har meddelt en spennende nyhet for reisende i regionen. Nytt flyselskap airBaltic, Latvias største flyselskap, har bestemt seg for å etablere seg på Torp, og dette markerer en viktig milepæl for flyplassen.

Det er en stor glede for oss å kunne ønske airBaltic velkommen til oss her på Torp. Det er jo heller ikke så ofte vi kan ønske nye flyselskap velkommen til oss. Faktisk er det snart 12 år siden sist, så dette er en merkedag for oss.

Tine Kleive-Mathisen, markedssjef hos Sandefjord lufthavn Torp.

Ruten til Gran Canaria

Fra og med lørdag 2. desember 2023 vil airBaltic begynne å operere på Torp. Den første flyvningen har kurs mot Gran Canaria. Dette er spesielt gode nyheter for de som elsker sol og varme i vintermånedene.

“Gran Canaria er vinterfavoritten til veldig mange, og vi har lenge ønsket oss større kapasitet dit. Billetter legges ut for salg 21. juni,” sier markedssjefen.

Potensial for Utvidelser

Flyselskapet planlegger å tilby to ukentlige avganger til Gran Canaria. Men det stopper ikke der. Tine Kleive-Mathisen har håp om at samarbeidet med airBaltic kan utvides til å inkludere flere destinasjoner i Europa i fremtiden.

“Det er alltid slik at det starter med én rute. Dersom vi klarer å få denne til å fungere i markedet, så er det gode muligheter for å utvide samarbeidet og tenke flere destinasjoner med airBaltic fra Torp i tiden framover. Det er slik vi har utviklet samarbeidet med andre flyselskap som opererer på Torp, og det er det som er vårt strategiske mål med airBaltic også,” sier hun.

Foto: Air Baltic.

Nytt flyselskap airBaltic – miljøvennlig og moderne fly

I meldingen opplyses det om at ruten fra Torp til Las Palmas vil bli betjent av en topp moderne Airbus A220-300, som har plass til totalt 145 passasjerer. Det er verd å merke seg at denne flytypen anses som svært miljøvennlig.

Denne nye flytypen er mer stillegående, faktisk fire ganger mindre støyende enn tidligere generasjoner (av samme type). Det er også verdens mest miljøvennlig fly og det første til å ha en transparent erklæring for livssyklus med tanke på miljøpåvirkning.

Dette er uten tvil en spennende utvikling for Torp, som nå gir reisende enda flere alternativer når de planlegger sine reiser til solfylte destinasjoner. Med airBaltic som en ny tilskudd til flyselskapene som opererer fra Torp, ser det ut til at reisende vil ha et bredere spekter av valgmuligheter for å utforske nye steder og nyte fantastiske opplevelser i tiden som kommer.

1 comment

  1. Wien ,Roma,Barcelona,Budapest,
    Winter til Sazburg ,Basel,Chamonix,…..

    Det finnes mange flere reisemål som er langt mere spennende en Kranka og Alicante

Comments are closed.