Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

Bruk SAS EuroBonus-poengene dine nå ! – i følge svensk kredittkort blogg

Bruk SAS EuroBonus Bruk
Foto: Collage.

Bruk SAS EuroBonus-poengene dine nå – det anbefaler det svenske nettstedet Kredittkortlistan.se. I kjølvannet av Air France-KLMs overtakelse som ny stor-aksjonær i SAS, er det klart at du står overfor en periode med betydelige endringer. Med SAS sin historiske overgang fra Star Alliance til SkyTeam, der Air France-KLM allerede er et aktivt medlem, oppstår det både usikkerhet og muligheter. Denne viktige overgangen, som forventes å være fullført før sommeren 2024, betyr at det nå er på tide å handle for alle EuroBonus-medlemmer.

Selv om SAS EuroBonus for øyeblikket forblir uendret, er det uunngåelig at programmet vil gjennomgå endringer etter overgangen. På Kreditkortlistan.se har de erfart økt uro blant brukerene, og nettstedet oppfordrer derfor alle EuroBonus-medlemmer til å bruke opp poengene sine umiddelbart. Å handle nå reduserer risikoen for at dine hardt opptjente poeng mister sin verdi.

Foto: Privat.

Slik kan flyttingen påvirke EuroBonus

For SAS’ mest lojale kunder, de som samler EuroBonus-poeng, kan flyttingen innebære en stor endring. Når SAS forlater Star Alliance for SkyTeam, vil flyselskapets bonusprogram endres – hvordan og når dette vil skje er ennå ikke klart. Mye tyder imidlertid på at flyttingen vil skje før kommende sommer (2024).

Star Alliance, som SAS var med på å grunnlegge er i dag den største flyalliansen i verden. SkyTeam, der Air France-KLM er en del av, er for tiden en av de minste flyalliansene. For SAS Eurobonus medlemmer vil flyttingen dermed innebære store endringer, men hvordan den faktisk vil se ut har ikke SAS informert kundene sine om ennå.

25% poengrabatt SAS iverksetter en rettsprosess SAS Eurobonus forlenger poengrabatt på bonusreiser Diamant medlemmer kombinere bonusbestillinger

Slik fungerer EuroBonus

I dag kan du samle EuroBonus-poeng når du flyr med SAS eller handler via en av deres samarbeidspartnere. Du kan også tjene bonuser hvis du har et EuroBonus-kredittkort fra Mastercard eller AmericanExpress og DNB. Da kan du samle poeng hver gang du handler med kortet.

Jo flere poeng du tjener, desto høyere opp på EuroBonus-poengstigen klatrer du. Hvis du har et høyere medlemsnivå, får du flere og mer eksklusive medlemsfordeler. Dette kan for eksempel være bedre service på flyplassen, fortrinnsrett i køer og fri tilgang til SAS’ flyplasslounger.

Poengene du tjener, kan du bruke til å kjøpe nye flybilletter (via både SAS og andre flyselskaper innenfor Star Alliance). Oppgradere flybilletter du allerede har kjøpt, komme inn på flyplasslounger eller bytte mot utvalgte produkter i EuroBonus Shop.

Bonuspoengene kan reduseres i verdi – devaluering ?

Med overgangen til en mindre flyallianse er det en overhengende risiko for at verdien av allerede opptjente EuroBonus-poeng vil reduseres, advarer Fredrik Falkengren fra Kreditkortlistan.se.

Vi får utrolig mange spørsmål akkurat nå om bonusprogrammet, og det er tydelig at blant bonusjegere var dette byttet av flyallianse det man håpet på minst. De fleste håpet helt til det siste at Lufthansa ville ta over som eier. Jeg vurderer risikoen for devaluering av verdien av poengene som veldig stor når man flytter over, og har selv akkurat brukt opp mine siste 120 000 poeng. Flyttingen forventes å være klar før neste sommer, så vi vil oppmuntre EuroBonus-medlemmer til å bruke opp poengene sine før det – for å være på den sikre siden. Vi vet hvordan bonussystemet er nå, men ikke hvordan det vil se ut senere.

 

Nesten 2 millioner
Foto. SAS

Slik bruker du din EuroBonus

Opptjente EuroBonus-poeng kan du bruke når du kjøper flybilletter, booker hotellnetter, bestiller en leiebil, for loungenbesøk eller andre fordeler i forbindelse med ferien din.

For å bruke dine EuroBonus-poeng logger du inn på din EuroBonus-konto på SAS’ nettside. Der ser du hvor mange poeng du har og hvordan du kan bruke dem. For flybilletter kan man bestille SAS EuroBonus-reiser til en fast poengpris, betale valgfrie flyreiser med poeng eller kombinere bonuspoeng med kontantbetaling.

Flybilletter kan bestilles fra SAS, men også fra andre flyselskaper innenfor Star Alliance.

Hva tenker du ? Fyll gjerne ut dine tips i kommentarfeltet under.

4 comments

  1. Synes det er meningsløst å råde folk til å skynde seg til å bruke opp alle poengene. Det viktige er at alle bør være obs på at det er usikkerhet og risiko knyttet til hva som skjer. Det kan bli dårligere, men det kan også bli positive overraskelser.

    Så får hver og en vurdere hva en gjør, ikke minst beroende på hvor mye poeng en har og ikke minst hvordan en vil benytte de. Det er liten grunn til å tro at det blir vesentlige endringer ift uttak hos SAS mens byttet fra Star til Sky representerer usikkerhet.

  2. Her var det, som vanlig når dette diskuteres, kun påstander og synsing og ingen dokumentasjon. Helt vanlig når det bare er noen som vil ha oppmerksomhet.

  3. Et kredittkortnettsted – som tjener penger på at du søker på kredittkort gjennom lenker hos dem – ber deg bruke opp poengene så du kan søke om andre kredittkort enn du har i dag. Troverdig. Pust med magen folkens.

    1. Rune Thomas Ege Tenkte det samme. De har en agenda og utnytter usikkerheten. Synd Frequentflyer blir med på leken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: