Flyselskap

SAS og Apollo utvider partnerskapsavtalen

bedre enn i fjor EU-kommisjonen partnerskapsavtalen
Foto: SAS.

SAS og turoperatøren Apollo har besluttet å utvide partnerskapsavtalen sin for sommersesongen 2024. Denne forlengelsen er en del av en rammesavtale som ble signert i 2021, og avtalen har en verdi på omtrent SEK 1,4 milliarder. SAS vil fortsette å fly Apollo-kunder fra omtrent 15 destinasjoner i Sverige, Norge og Danmark til omtrent 20 middelhavsdestinasjoner i land som Hellas, Kroatia, Kypros, Bulgaria, Spania og Tyrkia.

Apollo har nok en gang valgt å forlenge avtalen med SAS som hovedpartner for deres charterflyvninger fra Skandinavia i sommersesongen 2024.

Vi er stolte av det langvarige partnerskapet med Apollo og gleder oss over at SAS også til sommeren vil ønske Apollo-kundene velkommen om bord. SAS fortsetter å tilføye nye og mer bærekraftige fly til flåten vår, noe som gir passasjerene en mer komfortabel og bærekraftig måte å reise på.

Paul Verhagen, EVP og Chief Commercial Officer ved SAS.

Partnerskapsavtale

Strategiske partnerskap, som dette med Apollo, gjør det mulig for SAS å betjene en sesongbasert etterspørsel som er viktig for skandinaviske reisende. Videre gir det Apollo muligheten til å tilby direkteflyvninger fra større byer og regionale flyplasser i Sverige, Norge og Danmark.

“For Apollo er det naturlig å fortsette partnerskapet med SAS. Med en lang historie med høy kundetilfredshet og vektlegging av å være en pådriver innen bærekraftig luftfart. Vi er trygge på at sommersesongen 2024 vil gi flotte reiseopplevelser for våre kunder. Forteller Tobias Jönsson, administrerende direktør for DER Touristik Nordic AB.

Avtalen mellom SAS og Apollo dekker flyvninger fra 15 destinasjoner i Skandinavia til 22 destinasjoner i Europa.

Om Apollo

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.