Flyselskap Oneworld

Finnair gjenopptar flyvninger til Nagoya

skal gjenopprette lønnsomhet Nagoya
Foto: Finnair.

Finnair kunngjør gjenopptakelse av flyvninger til Nagoya med Airbus A350. Fra 30. mai 2024 vil det være to ukentlige frekvenser. Samtidig oppdateres vinterprogrammet med nye ruter til britiske øyer, Island og populære destinasjoner i Portugal og Kanariøyene.

**Flight Schedule:**

  • AY79 Helsinki 00:15 – Nagoya 19:05
  • AY80 Nagoya 22:50 – Helsinki 05:55

“Vi er glade for å gjenoppta forbindelsen til Nagoya, som er strategisk viktig for vår nettverksutvidelse. I løpet av sommersesongen 2024 planlegger vi også å øke frekvensen til Tokyo Haneda og Narita,” sier Ole Orvér, Chief Commercial Officer i Finnair.

“I tillegg til Nagoya har vi planer om å lansere to ukentlige flyvninger til Dubai med A330, samt flyvninger til Faro, Lanzarote og Fuerteventura fra oktober 2024. Las Palmas vil betjenes med A350,” legger Orvér til.

For vintersesongen 2024 øker Finnair også tilknytningene til De britiske øyer, med fem ekstra ukentlige frekvenser til Manchester, samt to til Dublin og Edinburgh. Disse flyvningene gir sømløs forbindelse til destinasjoner i Nord-Finland, Skandinavia og Japan. I tillegg vil Reykjavik i Island få tre ekstra ukentlige frekvenser.

Om Nagoya

Nagoya er Japans fjerde største by og tredje største metropol område. Byen ligger ved stillehavskysten i regionen Chūbu på øya Honshu, og er administrativt sentrum i prefekturet Aichi. Nagoya ble grunnlagt 1. oktober, 1889 og hadde i 2003 2 190 549 innbyggere, men selve byområdet med forsteder strekker seg inn i provinsene Mie og Gifu og har om lag 9 000 000 innbyggere.

Finnair er Finlands største flyselskap og har sin hovedbase på Helsingfors-Vanda internasjonale lufthavn. Finnair og dets datterselskaper dominerer både det innenlandske og internasjonale flytrafikkmarkedet i Finland. Selskapet transporterte 8,5 millioner passasjerer i 2005 på sine 16 innenlands og 55 internasjonale destinasjoner. Finnair er medlem av selskapsalliansen OneWorld.

1 comment

Comments are closed.