Flyselskap Star Alliance

Gratis meldings-tjeneste på Lufthansas europeiske flyvninger

europeiske flyvninger
Foto: Lufthansa News @X/Twitter.

Gode nyheter for passasjerer som ønsker å være tilgjengelige selv over skyene. Fra midten av januar 2024 vil Lufthansa tilby ubegrenset gratis meldinger på sine europeiske flyvninger. Reisende vil da kunne sende og motta så mange meldinger de ønsker, inkludert bilder, på sin egen smarttelefon eller nettbrett under flyvningen på fly av A320-familien som har WLAN – helt gratis!

For alle andre internett-pakker om bord, som streaming, vil gebyrene bli redusert med nesten 50 prosent fra midten av januar.

Lufthansa investerer rundt to milliarder euro i forbedringer av produkter og tjenester. I prosessen har vi gjennomført og planlagt mange store, mellomstore og også mindre initiativer som gjør reisen med Lufthansa til en enda bedre opplevelse. Et flott eksempel er Gratis Meldinger. Jeg er glad for at gjestene våre fremover vil kunne holde kontakten med sine slektninger eller forretningspartnere ombord – helt kostnadsfritt.

Heiko Reitz, CCO i Lufthansa Airlines.

 

For å bruke den nye gratis tjenesten må du logge deg på FlyNet med et Miles & More medlemskort eller med en e-postadresse registrert med Lufthansa Group Travel ID. En ny pålogging eller registrering er også mulig under flyvningen.

europeiske flyvninger
Foto: Miles & More / Lufthansa.

Opplevelsen forsterkes på Europeiske flyvninger

Lufthansas siste tillegg til passasjeropplevelsen, Gratis Meldinger, gir reisende muligheten til å holde kontakten med venner, familie og kolleger under flyvningen, uten ekstra kostnader. Fra midten av januar 2024 vil passasjerer på kort- og mellomdistanseflyvninger med A320-familien, utstyrt med WLAN, kunne sende så mange meldinger de vil, inkludert bilder, gratis. Dette gjør det enkelt å opprettholde forbindelsen selv over skyene.

Kostnadsreduksjon for Streaming og Internett-pakker

Ikke bare begrenset til meldinger, Lufthansa gir også passasjerene muligheten til å nyte streaming og surfing til reduserte priser. Fra midten av januar vil prisen på alle andre internett-pakker om bord, inkludert streaming, bli redusert med nesten 50 prosent. Dette gjør det rimeligere enn noen gang å holde seg underholdt og koblet til verden mens du er i luften.

“Hele tiden investerer Lufthansa rundt to milliarder euro for å forbedre produktene og tjenestene våre. Gratis Meldinger er et av de mange initiativene som er utviklet for å gjøre reisen med Lufthansa enda bedre. Dette er en del av selskapets forpliktelse til å tilby førsteklasses reiseopplevelser. Free Messaging er en konkret måte å gjøre det enda enklere for passasjerene å holde seg tilkoblet og oppdatert.