Black Friday Bonus Program SAS EuroBonus

Black Friday – tilbud på årsabonnement hos AwardFares

I samarbeid med AwardsFares tilbyr Frequentflyer.no tilbud på årsabonnement på den populære bonus-søkemotoren AwardFares.

Tilbudet vil tilby et 1 årsabonnement av AwardFares Gold eller Diamond for prisen av 10 måneder (i hovedsak ~15 % rabatt). Det vil være åpent for både eksisterende brukere og nye medlemmer. Etter året går abonnementet tilbake til et vanlig månedlig abonnement.

Du kan egenhendig bestille Star Alliance bonus reiser online som medlem av SAS EuroBonus. Tidligere var man vært tvunget til å bestille reisen per telefon, dersom man ønsket å benytte SAS EuroBonus poeng på reise med en Star Alliance partner. Løsningen kan være bonusreiser med Star Alliance og Award Fares som søkemotor.

Awardfares

AwardFares til  Star Alliance bonusreiser

Sliter du med å finne en god anvendelse av dine opptjente / samlede bonuspoeng ? Løsningen kan kanskje være hjemmesiden www.awardfares.com.  Siden tilbyr en avansert  søkemotor for bonusreiser for alle selskapene i Star Alliance.  AwardFares er den enkleste måten å søke på bonusreiser blant flere Frequent Flyer program i Star Alliance. De viktigste fordelene med AwardFares er:

Awardfares som Black Friday tilbud bonusreiser

  • Enkel oversikt over tilgjengeligheten ved å bruke Award Calendar.
  • Kraftig bonusreise tilgjengelighet-søk i flere lojalitetsprogram.
  • Overvåk bonusreise-tilgjengeligheten ved å bruke Award Alerts.
  • Finn «last minute» muligheter med Award Trips.

søkemotor Star Alliance bonusreiser Awardfares

Hjemmesiden har også en award-builder, som er knyttet opp mot Google Maps, som ganske elegant lager et komplett oversikts bilde over reiseruten. Regelsettet om inntil 24 timer stop-over fanger den også opp. Når reisen er bestilt, tar man opp telefonen å ringer til SAS, dersom man ikke lykkes å booke online. Medlemmer hos Air Canada Aeroplan har også tilgang på andre selskaper enn de som er del av Star Alliance.

Tilbud på årsabonnement AwardFares med Black Friday tilbud

I år tilbyr vi i samarbeid med Awardfares – 15% rabatt på årsabonnement for alle nivåer under Black Friday!   Kampanjen vil gå live 2023-11-24 00:00 CET og vare i en uke til 2023-12-01 23:59 CET.  Oppgrader din gratis konto til Awardfares Gold nivå for tilpassede søk, varsler og mer, eller oppgrader til Diamond for alle Gold funksjoner pluss ubegrensede søk og varsler! For mer informasjon, gå over til prissiden.

Rabatten blir først synlig ved betalling. Lykke til !


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.