Flyselskap

Hit reiser nordmenn i julen – Europas storbyer og soldestinasjoner lokker

Hit reiser nordmenn i julen
Foto: Norwegian/Kristian Vårvik.

Desember er blant årets travleste reisemåneder, med mange som vender hjem til kjente og kjære for å feire jul. Samtidig velger mange norske reisende å dra vekk fra desembermørket og trekker til utlandet. Norwegian har tatt frem listen over de ti mest populære utenlandsdestinasjonene til jul og nyttår. I år topper storbyene listen, samtidig som Spania forsetter å være en favoritt. Hit reiser nordmenn i julen !

Mange lengter etter å reise bort i julen, lade batteriene og oppdage noe nytt. Årets liste over nordmenns favorittreisemål viser at Europas storbyer og stranddestinasjoner i Spania lokker mest. Fem av de ti mest etterspurte destinasjonene er europeiske storbyer utenfor Spania, mens den andre halvparten består av populære reisemål på det spanske fastlandet og de kanariske øyene.

– Etterspørselen etter flyreiser fortsetter å være høy, og julen er intet unntak. I år er det spesielt stor interesse for å besøke noen av Europas fineste storbyer, som Berlin, Paris og Roma. Storbyferie har noe å by på for alle, og man kan enkelt kombinere kulturopplevelser med shopping. Ellers fortsetter Spania å være et favorittland som mange velger å dra tilbake til. Vi er glade for den store interessen for å reise med oss og ser frem til å ønske alle reisende velkommen om bord, uansett om de skal reise hjem til jul eller skal bli med oss på en etterlengtet utlandsferie, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Hit reiser nordmenn i julen – dette er de topp 10 av mest populære utlandsdestinasjonene

  1. London
  2. Alicante
  3. Berlin
  4. Malaga
  5. Barcelona
  6. Krakow
  7. Las Palmas
  8. Tenerife
  9. Paris
  10. Roma

Listen er basert på de mest populære utenlandske reisemålene fra Oslo lufthavn Gardermoen mellom 20. desember 2023 og 7. januar 2024.