Bonus Program Companion-ticket Flyselskap SAS EuroBonus Star Alliance

Flere nyheter på SAS Eurobonus fronten

Finnair skvise ut Thai Airways Eurobonus fronten
Foto: Masakatsu Ukon, CC BY-SA 2.0 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0>, via Wikimedia Commons

Det ser ut til at det ikke lenger er mulig å bestille flyreiser på Thai Airways med EuroBonus-poeng. Etter at United ble deaktivert i mars i fjor, klarer ikke EuroBonus-portalen nå å bestille innløsninger hos Thai. Flere brukere har rapportert det samme problemet, noe som ble bekreftet via SAS på supportlinjen. Dette problemet må være svært nylig, gitt at våre hurtigbufrede data viser de siste setene på Thai fra i går.

Er dette begynnelsen på slutten for Star Alliance-partnere i EuroBonus?

Direkte Oslo. Eurobonus fronten
Foto: Thai Airways.

Thai forsvinner fra EuroBonus-bestillinger.

Fra denne morgenen vises ikke lenger thailandske flyreiser på SAS EuroBonus-portalen. Imidlertid ser vi fortsatt massevis av ferske resultater i våre hurtigbufrede data fra i går. SAS EuroBonus bryter båndene med Thai Airways.

Her er et eksempel på en flytur fra København (CPH) til Bangkok (BKK). Men når vi oppdaterer søket, forsvinner det. København til Bangkok med Thai Airways som bruker EuroBonus-poeng. Denne flyvningen vises heller ikke på Star Alliance-søket i EuroBonus-portalen.

SAS EuroBonus bryter båndene med Thai Airways.

Hva skal jeg gjøre nå? Eurobonus fronten – medlemstips ?

 1. Fleksibilitet er nøkkelen: Vær forberedt på å utforske alternative flyselskaper og ruter, spesielt for prisreiser til Asia. Vurder alternativer som å koble til gjennom andre Star Alliance-medlemmer (ANA, EVA Air, Lufthansa/Swiss) eller bruke andre lojalitetsprogrammer. Asia blir spesielt vanskelig siden EuroBonus allerede har tapt Singapore og Thai, pluss at tilgjengeligheten på ANA ikke er stor.
 2. Hold deg informert: Følg med på bloggen vår og sosiale medier, vi vil være her for å holde deg informert. Du kan også melde deg på vårt månedlige nyhetsbrev her.
 3. Begynn å utforske andre alternativer: Vurder å utvide poengporteføljen din utover EuroBonus. Å diversifisere lojalitetsprogrammedlemskapene dine kan gi mer fleksibilitet og muligheter når du står overfor slike endringer. Her er vårt syn på de beste Frequent Flyer-programmene i 2024.

4 comments

 1. Det er rapportert av andre at det er mulig å booke United ved å ringe SAS selv om det ikke vises noen tilgjengelighet på nett. Når det gjelder Thai er det også noen som har rapportert at TG-problemet også gjelder for andre *A-selskaper, så jeg tar innholdet i artikkelen med en klype salt inntil videre.

 2. Hm, jeg kommerte da dette nettop men kommentaren ble borte? Fingertrøbbel eller sensurert?? Uansett:
  Skrev at når det gjelder United så er det rapportert av andre at selv om det ikke vises tilgjengelighet på nett, så er det mulig å booke bonusbill. via telefon med SAS. Og når det gjelder Thai så finnes det rapporter på at problemet også gjelder for andre *A-partnere, så jeg tror en skal ta dette med en klype salt inntil videre.

  1. Takk for ditt svar.
   Jeg var i telefonisk kontakt med CT-telefonen i ettermiddag, og de hadde ingen ledige seter over Atlanterhavet denne helgen, kan ha vært etterdønninger av påsken ?

 3. Angående UA/United er dette visket bort fra Awardfares med en lang rød strek. TG skak vær ganske oppdatert via awardfares. Prøver å booke meg en LH-F i morgen før den muligheten også blir borte. Når det er sagt, man skal ikke undervurdere Domestic Norway på EB-Awards, men kanskje ikke så spennenden `:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.