Flyselskap Oneworld Rutenytt

Finnair: Økte frekvenser og nye destinasjoner

nye destinasjoner
Foto: Finnair.

Finnair har spennende oppdateringer i sitt trafikkprogram for kommende sesong (SS25) med nye destinasjoner. Mens verden ivrig venter på tilbakekomsten av omfattende reiseaktivitet, forbereder Finnair seg på å møte etterspørselen med nye destinasjoner og økte frekvenser.

En av høydepunktene i Finnairs sommerprogram for 2025 er tillegg av ukentlige frekvenser til Japan og Dallas, i tillegg til innføringen av en ny rute til Kirkenes, Norge. Disse oppdateringene utvider ikke bare Finnairs rekkevidde, men tilbyr også reisende flere alternativer for å utforske forskjellige destinasjoner.

I Japan øker Finnair sin tilstedeværelse ved å legge til frekvenser til Tokyo Narita. Ruten supplerer de eksisterende daglige flyvningene til både Tokyo Haneda og Tokyo Narita. Dessuten vil Nagoya få et løft med en tredje ukentlig frekvens. Disse forbedringene markerer Finnairs forpliktelse til å tilby sømløs tilkobling til en av Asias viktigste destinasjoner.

Nye destinasjoner
Ruten til Kirkenes vi flys av en ATR 72-500. Pressefoto: Finnair.

Nye destinasjoner

Imidlertid rettes oppmerksomheten mot den nye ruten til Kirkenes, en by som ligger i Finmark. Fra sommersesongen 2025 vil Finnair operere flyvninger til Kirkenes fra Helsinki via Ivalo tre ganger i uken. Denne ruten betjent av et 68-seters ATR-fly, tilfredsstiller ikke bare finske reisende, men lokker også internasjonale utforskere til å fordype seg i de fortryllende landskapene i finsk Lappland og Nord-Norge. Videre åpner den dørene for å oppleve den anerkjente Hurtigruten, som tilbyr en uforglemmelig reise gjennom Arktiske farvann.

Ole Orvér, kommersiell direktør i Finnair, uttrykker glede over å introdusere Kirkenes som en ny destinasjon, og understreker dens strategiske betydning for å styrke Finnairs Arktiske nettverk. Han fremhever den bekvemmeligheten den bringer til reisende, og letter enkel forbindelse fra Helsinki til Nord-Norge.

Når det gjelder Baltikum, viser Finnair sin forpliktelse til regionen ved å legge til frekvenser til Tallinn, Riga og Vilnius for sommeren 2025. Disse forbedringene understreker Finnairs dedikasjon til å fremme tilkobling og lette reise mellom de baltiske statene.

I vinterprogrammet for 2024 forsterker Finnair rutene til Dallas, og sikrer daglige flyvninger året rundt. Dette tiltaket tilfredsstiller ikke bare etterspørselen etter reiser til den livlige byen, men tilbyr også sømløse forbindelser til American Airlines’ omfattende nettverk fra deres knutepunkt i Dallas.