Flyselskap SAS EuroBonus Star Alliance

Lufthansa Allegris på vingene fra den 1. mai

Allegris på vingene
Første A350 med nye Allegris ved landing i München lufthavn. Foto Lufthansa.

Endelig er tiden her! Lufthansa Allegris på vingene på langdistanseruter fra den 1. mai. Den første Airbus A350 utstyrt med Allegris vil fly fra München til den kanadiske storbyen Vancouver.

Den andre destinasjonen er Toronto, som vil bli betjent vekselvis med Vancouver på utvalgte flyvninger de første månedene. Med flere A350-leveranser settes Allegris-kabinen også bli satt inn på flyvninger til Chicago og Montreal om sommeren.

For første gang kan reisende nå også se en setekart for alle Allegris-flyvninger fra 1. mai i de kjente bestillingskanalene med alle spesielle Allegris-seter, som de fem alternativene i Business Class. Et bildegalleri med viktig tilleggsinformasjon om de ulike alternativene gir reisende et detaljert bilde av produktfordelene.

Får du opp dette setekartet, da er det Allegris installert. Skjermdump
Får du opp dette setekartet, da er det Allegris installert. Skjermdump Lufthansa.

Reisende som allerede er booket på disse flyvningene, blir varslet om sin “oppgradering” til den nye kabinen. Setebestillinger i Business Class er gratis de første månedene og kan enkelt gjøres og endres via de kjente bestillingskanalene. Passasjerer kan se om en flyvning utstyres med Allegris-produktet tre uker før avreise. Dette gjøres via Seat-map funksjonen på Lufthansa.com.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Lufthansa Allegris på vingene

Nå kan reisende på Lufthansa Business Class også se frem til sin egen suite, som tilbyr enda mer komfort og privatliv på grunn av høyere vegger og skyvedører som lukkes helt. Her kan reisende glede seg over utvidet personlig plass, en skjerm på opptil 27 tommer og god lagringsplass, inkludert en personlig garderobe.

Lufthansa Business Class av «Allegris»-generasjonen tilbyr seks flere sittealternativer med det høyeste nivået av komfort. Passasjerer har direkte tilgang til midtgangen fra alle Business Class-seter. Seteveggene, som er minst 114 centimeter høye, med generøs plass i skulderpartiet, sørger for større privatliv.

Alle seter kan gjøres om til en to meter lang seng. Passasjerer kan nyte underholdningsprogrammet ombord på skjermer som måler nesten 27 tommer. Trådløs lading, støydempende hodetelefoner og muligheten til å koble egne enheter, som PC, nettbrett, smarttelefon eller hodetelefoner, til underholdningssystemet, via Bluetooth, er også en del av den nye Allegris Business Class-opplevelsen. Selskapet vil også presentere ytterligere detaljer og innovasjoner på den nye Lufthansa Business Class neste vår.