Flyselskap Sky Team

Air France og KLM sitt lojalitetsprogram lanserer en unik statusmatch i Norge

Air France og KLM sitt lojalitetsprogram

Frem til slutten av juni kan norske reisende med medlemskap i andre flyselskapers lojalitetsprogram søke om tilsvarende status via en Flying Blue-statusmatch. Dette eksklusive tilbudet inkluderer oppgradering til Flying Blue Silver, Gold eller Platinum med unike fordeler i løpet av 12 måneder, som for eksempel prioritert innsjekking og ombordstigning, mulighet til å tjene flere Miles, gratis valg av sete og mye mer.

Vi er svært glade for å tilby norske frequent flyers muligheten til å bli med i Flying Blue og dra nytte av denne statusmatchen som er gyldig frem til slutten av juni. Dette er den første statusmatchen av sitt slag, så hvis du vil prøve et annet bonussprogram er dette rette tidspunktet og akkurat i tide for sommerferien.

Tom Verbugt, General Manager for Air France og KLM, Nord-Europa.

Air France og KLM er medlemmer av flyalliansen Sky Team, som har blitt kåret til ‘Årets Allianse’ to år på rad ved Air Transport Awards. Flying Blue-statusmatchen inkluderer tilgang til SkyTeam lounger for Gold- og Platinum-medlemmer.

“Fra og med 1. september ser vi også frem til å ønske SAS velkommen til SkyTeam.” sier Tom Verbugt.

Air France og KLM sitt lojalitetsprogram Flying Blue

Flying Blue er lojalitetsprogrammet til Air France-KLM Group. Grunnlagt i 2005, teller det nå 20 millioner medlemmer globalt, med tilgang til et bredt spekter av belønninger og fordeler. Medlemmer kan tjene og bruke Miles hos et bredt utvalg av flyselskaper, kommersielle og finansielle partnere.

Målet med Flying Blue er å følge medlemmene på hver reise, hver dag. Enten medlemmene utforsker nabolaget sitt eller verdens fjerne hjørner, er Flying Blue der for å løfte hvert av disse øyeblikkene til uforglemmelige minner.

Hvem kan søke om “match” hos Air France og KLM sitt lojalitetsprogram

Tabellen under viser hvilke lojalitetsprogrammer som matches, og til hvilken Tier dette blir hos Air France KLM Flying Blue.

Hva koster det i søknadsbehandling ?

Country/Region Status Tier Application Fee
Austria, Belgium, Germany, Czech Replublic,
Hungary, Ireland, Poland, Portugal, Spain, Switzerland
Italy, Finland, Sweden, Norway, Denmark, Luxemburg
Silver €59
Gold €199
Platinum €399

Hvordan søke

For å søke kan kvalifiserte kunder besøke flyingblue.statusmatch.com, betale gjeldende avgift og ved godkjenning oppgraderes statusen umiddelbart. Kunder som ikke er eksisterende Flying Blue-medlemmer, kan bli med i programmet på Flying Blues nettside og fullføre søknaden.

Besøk flyingblue.statusmatch.com for mer informasjon.

 

Om Loyalty Status Co:

Loyalty Status Co er et prisvinnende reiseteknologiselskap som hjelper lojalitetsprogrammer over hele verden med å drive kundeanskaffelse, vekst og tilleggsinntekter gjennom sine elite-statusprogrammer. Loyalty Status Co eier og driver plattformen statusmatch.com.

3 comments

  1. Er det noen spesiell rekkefølge for statusmatch i de forskjellige selskapene f.ex Lufthansa før KLM, osv… Eller kan man bare søke fritt hos alle?

  2. Hvis gold status i EB går ut i juni, hvil det påvirke status match? Eller får man 1år fra søknad uavhenging om EB status nedgraderes?

Comments are closed.