Flyselskap Rutenytt

Norwegian lanserer nye soldestinasjoner for vintersesongen

nye soldestinasjoner
Nye soldestinasjoner – Norwegian prøver seg igjen med reiser til Dubai. Foto: Norwegian.

Dubai, Agadir og Hurghada er Norwegians nye direkteruter fra Norge den kommende vintersesongen. Norwegian slipper i tillegg nye ruter fra de øvrige nordiske landene, og samlet består vinterprogrammet av mer enn 200 ruter til 77 destinasjoner.

–Det er fabelaktig å slippe nye flyruter til så spennende destinasjoner. Dette er ruter som har vært etterspurt av kundene, og vi forventer at disse blir svært populære blant nordboere som vil reise og oppleve nye destinasjoner under solen i vinterhalvåret, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

I januar lanserte Norwegian første del av vinterprogrammet, og som tidligere år slipper selskapet nye reisemål før sommeren. Med dagens lansering av nye ruter fra de nordiske landene, flyr Norwegian samlet mer enn 200 ruter til 77 destinasjoner den kommende vintersesongen.

Vinterprogrammet starter i slutten av oktober og varer til slutten av mars. Blant de reisemålene som Norwegian har på programmet den kommende vinteren er det direktefly til Europas mange storbyer i tillegg til populære soldestinasjoner som på Gran Canaria, Lanzarote og Tenerife.

Dette er Norwegians nye soldestinasjoner for den kommende vintersesongen

Nye ruter fra Norge
Fra Oslo lufthavn til Dubai, Agadir og Hurghada.

Nye ruter fra Danmark
Fra København til Dubai, Kairo, Hurghada, Agadir og Lanzarote

Nye ruter fra Sverige
Fra Stockholm Arlanda til Dubai, Agadir og Hurghada.
Fra Gøteborg Landvetter lufthavn til Hurghada, Marrakech og Tenerife.

Nye ruter fra Finland
Fra Helsinki til Agadir, Hurghada og Marrakech

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.