Flyselskap Rutenytt Star Alliance

City Airlines – Lufthansa datterselskap kunngjør nye ruter

City Airlines
Åpner flere nye ruter, men ingen til Skandinavia. Foto: Lufthansa.

City Airlines, det nye datterselskapet til Lufthansa, starter sine operasjoner mot slutten av måneden og vil bli en integrert del av Lufthansas nettverk i München. I tillegg til de allerede annonserte rutene, har selskapet nå kunngjort flere nye destinasjoner.

Innen utgangen av juli vil City Airlines ha omtrent et dusin mål i sitt eget nettverk. Airbus A319 vil bli brukt i starten, men senere vil splitter nye A220 flyene bli en del av flåten.

Nye destinasjoner

Fra juni utvides nettverket med Birmingham som en ny destinasjon. Mot slutten av juli vil også Bordeaux inkluderes med flyvninger hver lørdag. I juli vil City Airlines også begynne å operere på den populære ruten mellom München og Hamburg. Selv om det kun er snakk om enkelte frekvenser, vil majoriteten av rutene fortsatt være en del av Lufthansas hovednettverk. Her er listen over de nye destinasjonene:

  • Berlin
  • Hamburg
  • Bremen
  • Düsseldorf
  • Köln
  • Hannover
  • Birmingham
  • Bordeaux
  • Manchester
svenske regionale flyplasser City Airlines
Foto: Airbus.

LES OGSÅ:

Lufthansa sikter mot svenske regionale flyplasser – kommer dette til Norge også ?

Flyflåte og design

De første flyene for City Airlines-flåten er allerede klare. Siden de 40 bestilte Airbus A220-300-flyene ikke vil bli levert før 2026, ble det nødvendig med en midlertidig løsning. Eurowings har derfor gitt fra seg to av sine tidligere Air Berlin Airbus A319-fly til City Airlines. Lufthansa har allerede bekreftet at de første to av totalt fire Airbus A319 er lakkert i Lufthansa City-design.

City Airlines
Foto: Lufthansa.

Design og tilgjengelighet

Lufthansa City Airlines’ flydesign skiller seg kun minimalt fra Lufthansas eget design. Den eneste forskjellen er tillegget “City” til høyre for navnet “Lufthansa”, som indikerer den nye flyselskapet. Dette er bevisst, da produktet fra begge flyselskapene ikke skal skille seg fra hverandre. Lufthansa City er primært designet som en feeder til Lufthansas knutepunkter, og flyvningene kan bestilles direkte via Lufthansa.

For mer informasjon og bestilling av billetter, besøk Lufthansa.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.