Article Tips

TUIs nye varemerke tar luksus til nye høyder

varemerke tar luksus
TUIs nye varemerke tar luksus til nye høyder. Foto: TUI.

Denne uken åpnet TUIs første hotell under det nye varemerket, The Mora, dørene. Hotellet på Zanzibar er det første av en rekke hoteller som retter seg mot et eksklusivt kundesegment.

The Mora Zanzibar kjennetegnes av avslappet luksus, hvor hotellet tilpasser seg dine individuelle ønsker og behov. Det er ikke tilfeldig at TUI valgte å åpne det første hotellet på Zanzibar.

Øya utenfor Tanzanias kyst er et populært reisemål året rundt. Hotellet ligger ved Muyuni Beach og har 250 suiter. Den nye hotellopplevelsen er skreddersydd for moderne luksus tilpasset hver enkelt gjest.

The Mora Zanzibar ble offisielt åpnet av TUI Groups administrerende direktør, Sebastian Ebel og Zanzibars president, Hans Eksellense Dr. Hussein Ali Mwinyi 12. juni.

Vi utvider nå vår portefølje i luksussegmentet som et ledd i strategien vår. Vi ønsker å tiltrekke nye og eksisterende kunder til våre reisemål over hele verden. Vårt nye varemerke, The Mora, er et svar på en viktig trend, nemlig at unike opplevelser er viktigere enn eiendeler.

Sebastian Ebel.

varemerke tar luksus
Foto: TUI.

Zanzibar

TUI Musement tilbyr mer enn 60 opplevelser i Zanzibar. 20 av disse er private utflukter spesielt utviklet for gjestene som bor på The Mora Muyuni Beach.

– Hotellvirksomheten vår er forberedt på kraftig vekst i tiden framover.  Vi har som mål på mellomlang sikt å utvide TUIs portefølje globalt til å omfatte 600 hoteller verden over. Vi er godt på vei mot dette målet allerede, sier Peter Krueger, styremedlem i TUI Group.

TUI samarbeider med den uavhengige stiftelsen TUI Care Foundation for bærekraftig utvikling av turismen på øya. Arbeidet har pågått siden 2016.

TUI – varemerke tar luksus

TUI Nordic  er den ledende reiseoperatøren i Norden. 25 % av de nordiske pakkereisekundene velger TUI. TUI Norge etablerte virksomhet i Norge i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly, hotell og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly og Nazar. Reiselskapet TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over. TUI har tatt en hovedrolle i arbeidet med å skape en mer bærekraftig reiselivsnæring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.