Flyselskap Oneworld

Iberia og Widerøe kunngjør nytt partnerskap for å utvide flyruter mellom Spania og Norge

Iberia og Widerøe
Iberia og Widerøe inngår samarbeid. Foto: Iberia.

Iberia og Widerøe har inngått en ny interline-avtale, som utvider flytilbudet mellom Spania og Norge. Dette partnerskapet tilfører 14 norske destinasjoner til deres nettverk. Iberia vil øke antall flyvninger til Oslo, operere sommerflyvninger til Bergen og introdusere en ny rute til Tromsø om vinteren.

Den spanske flyselskapet tilbyr 14 ekstra destinasjoner i Norge fra og med i dag, takket være denne avtalen. I tillegg flyr Iberia direkte til Oslo hele året, til Bergen i sommersesongen, og til Tromsø fra neste vintersesong.

Fra og med i dag etablerer Iberia og Widerøe en ny interline-avtale med mål om å forbedre forbindelsen mellom Spania og Norge. Denne strategiske avtalen vil gjøre det mulig å tilby forbindelser til 14 ekstra destinasjoner i Norge.

Iberia og Widerøe

Alliansen øker den ekstra trafikken og forsterker Iberias operasjoner til Norge. Iberia allerede tilbyr regelmessige flyvninger: Oslo, hvor flyselskapet flyr hele året med en daglig flyvning, og som vil ha opptil 9 ukentlige flyvninger denne juli. Bergen, en destinasjon tilgjengelig i sommersesongen med to ukentlige frekvenser; og Tromsø, en destinasjon som vil debutere neste vintersesong.

Denne avtalen gjør det enklere å reise til nye destinasjoner innenfor det skandinaviske landet som er av spesiell interesse for turoperatører og for den norske diasporaen som bor i Spania, som Trondheim, Ørsta/Volda, Førde, Sogndal, Sandane, Ålesund, Molde, Kristiansund, Kristiansand, Stavanger, Haugesund og Bodø.

Avtalen har som mål å forbedre Iberias kundeverditilbud ved å tilby destinasjoner som ikke er tilgjengelige for øyeblikket. På denne måten vil samarbeidet mellom Iberia og Widerøe sikre en sømløs reiseopplevelse, gi større komfort og flere alternativer for passasjerene. Med denne alliansen forsterker Iberia og Widerøe sitt engasjement for å tilby mer effektive reiseløsninger og utvide tilkoblingsmulighetene for sine kunder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.