Bonus Program Flight Deals Flyselskap

Business Class til Manila med KLM

Annenhver nordmann Nordmenn bekymret for fly forurensning Business Class til Manila
Foto: KLM

KLM Dream deals er her igjen. Og denne gangen kan man reise til Manila i Business Class for kun NOK 13 560. Bangkok i Business er tilgjengelig for NOK 13 027.

Oppdag World Business Class

World Business Class er innført på alle KLM-fly! Designet av en berømt nederlandsk designer, vil du virkelig komme til å føle deg hjemme her. Pluss, du vil sveve av sted til ditt neste reisemål i våre superkomfortable seter som kan lenes helt flatt ned:

  • 200-207 cm (78-81 in) lang
  • Strømuttak i setet og privat avskjerming
  • 16-18 tommers personlig underholdningsskjerm

Nyt ditt valg av en vellaget treretters meny laget spesielt av våre toppkokker fra Nederland. Alle måltid blir servert på Marcel Wanders-steintøy og kommer med et glass vin eller annen drikke etter ditt ønske.

Vårt kabinpersonale står gjerne til tjeneste med dine ønsker. Naturligvis kan du også ta med deg hjem noen av våre berømte Delft Blue miniatyrhus, som er fylt med ekte nederlandsk gin!

 

Bestill en KLM-reise og besøk noen av de mest utrolige reisemålene i verden. Leter du etter en hyggelig storbytur, eller et eventyrlig nytt reisemål å besøke? Vil du kanskje oppleve eksotisk mat eller den utrolige kulturen til en fjerntliggende stamme? Uansett hva som er på ønskelisten din: KLMtilbyr deg de billigste og beste siste-liten-tilbudene med den skikkelige kvaliteten og gode servicen til ett av de eldste og mest verdsatte flyselskapene.

Alle beløp er oppgitt i NOK. Avgifter og ekstragebyrer er inkludert. Det kreves ikke bestillingsgebyr (ekstragebyr for kredittkort kan bli lagt til). Reisene bestilles på KLMs hjemmesider. Du må bestille innen 02.september 2019.

Om KLM

KLM Royal Dutch Airlines ble grunnlagt i 1919, og har vært en del av konsernet Air France-KLMetter sammenslåingen i 2004. De to flyselskapene har beholdt sin identitet og fokuserer på tre kjernevirksomheter: passasjertransport, frakt og vedlikehold av fly. Flyselskapet tilbyr kundene et nettverk av 328 destinasjoner i 118 land. Siden sammenslåingen har inntektene i KLM nesten blitt fordoblet og antallet destinasjoner har økt. I 2017 fløy selskapet 98,7 millioner passasjerer.

Med avganger fra Oslo, Sandefjord, Kristiansand, Trondheim, Bergen, Stavanger og Ålesund har Air France KLM 196 ukentlige flyvninger til Amsterdam Airport Schiphol og Paris Charles de Gaulle.

jorden-rundt reporter

 

Vilkår Business Class til Manila

Følgende vilkår gjelder for alle billettpriser inkludert her med mindre noe annet er oppgitt:

• Bestill før 02/09/2019.
• Prisene som annonseres kan endres uten varsel før en bestilling er bekreftet. Vennligst sjekk nøyaktig pris og gjeldende betingelser for dine valgte datoer og flyvninger når du bestiller på KLM.com.
•Priser kan endres til lavere eller høyere enn de annonserte billettprisene på kort varsel da priser og tilgjengelighet oppdateres regelmessig.
• Setetilgjengelighet kan være svært begrenset til de annonserte prisene for ønskede reisedatoer, reiseperioder kan variere og blackout-perioder kan gjelde.
• Priser er basert på avreise fra Oslo via Amsterdam og kan involvere forbindelsesflyvninger.
• Vårt kampanjetilbud er tilgjengelig fra alle våre portaler : Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Ålesund og Sandefjord.
• Flyvninger kan være betjent av partnerflyselskap, hvorpå KLM-produkter og tjenester muligens ikke er tilgjengelige på flyplassen eller om bord.
• Befordringsvilkår og billettprisregler gjelder. Billetter kan muligens ikke endres eller refunderes etter bestilling og ytterligere gebyrer kan måtte betales. For ikke-fleksible bestilte billetter er billettene kun gyldige på de gitte datoene, og den første sektoren må bli fløyet for å unngå kansellering av alle de bestilte sektorene.
• De viste prisene er våre laveste tilgjengelige og er kanskje ikke en del av Dream Deals-tilbudet.

2 comments

Comments are closed.